Move2SaaS - aspectele tehnologice ale solutiei

Webinar on-demand

Te invitam sa urmaresti un webinar on-demand in care vei descoperi in detaliu aspectele tehnologice de care trebuie sa tii cont atunci cand iei decizia unei migrari in cloud. Vorbim despre Cloud Public si Cloud Privat, securitate, upgrade-uri, dar si despre cum poti sa inovezi mai usor prin intermediul solutiilor SaaS.

Afla mai multe

Transforma procesul de vanzare cu Dynamics 365 Sales

Webinar on-demand

Am pregatit pentru tine un webinar prin intermediul caruia vei descoperi cum sa iti optimizezi procesul de vanzare. Urmareste-l si afla cum sa iti dezvolti afacerea si sa iti fidelizezi clientii, valorificand relatiile cu acestia. 

Afla mai multe

Pune-ti datele in valoare cu Power BI

Webinar on-demand

Urmareste un webinar care te va ajuta sa intelegi cum poti valorifica datele tale, transformandu-le in informatii importante. Vei afla cum sa obtii o imagine globala a afacerii tale, conectandu-te la orice tip de sursa si creand rapoarte personalizate si interactive pentru afacerea ta. 

Afla mai multe

Digitalizarea productiei discrete

Webinar on-demand

Iti punem la dispozitie un webinar in care vorbim despre provocarile actuale ale companiilor ce isi desfasoara activitatea in productia discreta - de la simularea capacitatii de comenzi si cerinte complexe de planificare, pana la transparenta in controlul proiectului utilizand un sistem de costuri interdepartamental.

Afla mai multe