American International School of Bucharest a implementat Microsoft Dynamics NAV

COSMO CONSULT este primul partener Microsoft din Romania care a implementat Microsoft Dynamics NAV in cadrul unei institutii educationale. Competenta echipei de implementare si experienta regionala a grupului au fost principalii factori care au contribuit la alegerea COSMO CONSULT pentru implementarea realizata la AISB.

Citeste despre experienta AISB

Microsoft Dynamics NAV aduce schimbari benefice pentru compania de retail BIASICOM

Microsoft Dynamics NAV a inlocuit cu succes sistemul vechi folosit de BIASICOM, schimbarea avand beneficii masurabile pentru companie. "Foloseam un sistem care nu acoperea componenta de retail, instrument de care compania noastra avea din ce in ce mai mare nevoie", declara reprezentantul BIASICOM.

Citeste despre experienta BIASICOM

Microsoft Dynamics AX a fost aleasa de catre ELECTROMAGNETICA

„Electromagnetica a facut un salt enorm implementand Microsoft Dynamics AX. Am trecut de la o aplicatie proprie, dezvoltata la inceputul anilor ’90, la o solutie internationala. Un astfel de pas influenteaza, fara echivoc, structura interna a unei societati si adauga procent la riscul de implementare."

Citeste despre experienta Electromagnetica

EUROMASTER alege sa raspunda nevoilor de business cu Microsoft Dynamics NAV

COSMO CONSULT a implementat solutia integrata Microsoft Dynamics NAV. Aceasta a inlocuit un sistem vechi, care nu putea tine pasul cu evolutia pozitiva a business-ului. "Ne-am dorit in primul rand functionalitati adaptate business-ului, specifice domeniului de activitate. In al doilea rand, am cautat un sistem integrat care sa inglobeze si activitatea de contabilitate.", a declarat reprezentantul companiei.

Citeste despre experienta Euromaster

Microsoft Dynamics AX, pregatita sa raspunda cerintelor de business ale Hartl

"Am concluzionat ca Microsoft Dynamics AX este capabila sa indeplineasca toate cerintele de afaceri ale Grupului nostru. Sistemul si-a dovedit capacitatile oferind flexibilitate in furnizarea cerintelor operationale pentru trei companii sub o singura entitate juridica, acoperind cerinte legale distincte pentru fiecare dintre cele trei tari (Romania, Austria si Bulgaria)", a declarat reprezentantul companiei.

Citeste despre experienta Hartl

LS NAV pentru Mendola

Mendola Pro face parte din Mendola Group, o afacere în domeniul decorațiunilor interioare, ce oferă soluții și în alte domenii, precum cel logistic. În momentul în care a apărut dorința de a utiliza un nou sistem, principalele nevoi ce trebuiau acoperite erau: o bază de date unificată și control asupra prețurilor și discount-urilor.

Citeste despre experienta Mendola

Orkla Foods Romania a ales implementarea Microsoft Dynamics AX

Cerintele tot mai complexe ale afacerii au depasit treptat functionalitatile sistemului folosit. Imposibilitatea luarii deciziilor in timp util pe baza datelor detinute a generat decizia de orientare spre o alta solutie de business. Proiectul de implementare a fost complex, cu provocari pe masura, Microsoft Dynamics AX fluidizand atat fluxurile intre fabrici, cat si pe cel dintre acestea si sediul central.

Citeste despre experienta Orkla

Microsoft Dynamics NAV pentru productia Phoenix Mecano

"Dupa implementarea solutiei Microsoft Dynamics NAV, lucrurile s-au schimbat radical. Daca anterior implementarii solutiei ERP nu eram in masura sa cuantificam cu exactitate costurile de productie, acum pentru a afla costurile pentru un produs nou sunt necesare maxim 10 minute pentru configurare. De asemenea, suntem capabili sa cunoastem costurile si profitul in timp real atat la nivel de categorie de produs, cat si la nivelul fiecarui produs", a declarat reprezentantul companiei.

Citeste despre experienta Phoenix Mecano

Preturi Pentru Tine a continuat dezvoltarea companiei cu Microsoft Dynamics NAV

Preturi Pentru Tine folosea o solutie care, in conditiile unor planuri de extindere, atat pe plan intern cat si international, nu mai acoperea nevoile de business ale companiei. Pentru realizarea obiectivelor stabilite, PPT avea nevoie de o solutie care sa le furnizeze acele informatii necesare pentru fundamentarea deciziilor de extindere a retelei de magazine, de distributie, atat la nivel intern, cat si pe plan extern. "Am ales solutia Microsoft Dynamics NAV / LS Retail fiindca indeplinea cel mai bine necesitatile noastre; a contat pentru noi si faptul ca solutia este internationala", a declarat reprezentantul companiei.

Citeste despre experienta PPT

QUIPU a implementat Microsoft Dynamics AX cu COSMO CONSULT

Cerintele tot mai extinse pentru realizarea rapoartelor interne au depasit treptat functionalitatile sistemului folosit. Pornind de la dorinta de eficientizare a proceselor mentionate mai sus, a aparut si ideea de migrare a cat mai multor procese interne catre o noua solutie integrata, cu scopul de a folosi un sistem unic pentru toate ariile. Astfel, s-a ajuns la concluzia ca Microsoft Dynamics AX va putea raspunde cerintelor de business ale companiei. In faza a doua a proiectului au fost incluse in scopul proiectului si ariile de Procurement si Travel Expenses Management.

Citeste despre experienta Quipu

Microsoft Dynamics NAV implementata la Schmitz Cargobull

Schmitz Cargobull Romania a decis sa integreze Microsoft Dynamics NAV pentru automatizarea proceselor de business din aceasta companie. Microsoft Dynamics NAV a asigurat optimizarea fluxurilor si proceselor de business din cadrul Schmitz Cargobull.

Citeste despre experienta Schmitz Cargobull

STIHL Romania, primul proiect Microsoft Dynamics NAV din Romania

Filiala din Romania a optat inca de la deschidere pentru implementarea Navision (numele anterior al solutiei Microsoft Dynamics NAV). "In cei peste 18 ani de utilizare, sistemul Microsoft Dynamics NAV si-a demonstrat capacitatea de a raspunde diverselor provocari de business. De asemenea, am apreciat posibilitatile de personalizare si capacitatea acestuia de a fi integrat cu diverse alte aplicatii", a declarat reprezentantul companiei.

Citeste despre experienta Stihl

THIMM Packaging a implementat solutia Microsoft Dynamics AX

THIMM Packaging a inregistrat o crestere deosebita a business-ului, in ultimii ani aparand necesitatea implementarii unei solutii informatice integrate apta sa raspunda noilor provocari de business. Implementarea noului sistem a determinat si o automatizare a proceselor de business, contribuind la o mai buna comunicare la nivelul organizatiei. Microsoft Dynamics AX ne-a oferit acces centralizat la informatiile de business prin intermediul unui singur sistem informatic, contribuind substantial la automatizarea proceselor de business din cadrul companiei noastre", a declarat reprezentantul companiei.

Citeste despre experienta Thimm