Tehnologie de ultima generatie. Avantaje nenumarate.

Proiectul de upgrade a solutiei ERP a fost laborios si consumator de timp? Este dificil sa gasesti personal calificat in IT? Iti faci griji cu privire la scalabilitatea sistemului pe care il folosesti?

O solutie Software-as-a-Service elimina toate aceste bariere. Solutiile SaaS iti permit sa te conectezi si sa utilizezi aplicatiile bazate pe cloud, fara a fi nevoie de instalarea pe propriile servere si asigurarea mentenantei acestora, asa cum este cazul solutiilor on-premise. Furnizorul de servicii asigura disponibilitatea, securitatea si performanta aplicatiilor si a datelor tale, in timp ce tu lucrezi mai rapid si te concentrezi pe ceea ce este cu adevarat important.

                                                                                      

                                                                               Securitate            Performanta           Inovatie

De ce sa alegi SaaS?

Acum, aproape toate tehnologiile noi sunt disponibile in cloud. Chiar si cu aplicatiile standard existente, integrarea eficienta si utilizarea lor pe deplin, profitand de toate avantajele, face ca procesul de migrare sa merite tot efortul.

Securitate

Furnizorii de SaaS investesc mult mai mult in securitate decat orice alta companie mica sau medie. Din acest motiv, o solutie SaaS are asigurate, de regula, mai multe masuri de securitate decat un sistem local. In plus, majoritatea furnizorilor de SaaS sunt supusi unor proceduri riguroase de audit de Securitate.

Flexibilitate&Scalabilitate

In solutiile SaaS, functionalitatile noi sunt disponibile imediat, permitandu-ti efectuarea de modificari (sa adaugi sau sa renunti) in functie de cerintele companiei.

Control asupra costurilor

Nu exista costuri initiale cu hardware, legate de mentenanta sau actualizari. Se folosesc metode de plata pe baza de abonament, flexibile, cum ar fi modelele pay-as-you-go.

Actualizari permanente

Proiectele de upgrade stresante si consumatoare de timp sunt de domeniul trecutului, solutia fiind actualizata automat. Prin urmare, utilizatorii lucreaza intotdeauna cu cele mai recente versiuni ale celor mai noi functionalitati.

Disponibilitate

Sistemul ofera disponibilitate de pana la 99,9%, putand fi accesat indiferent de timp, locatie sau dispozitivul utilizat.

Accelerezi digitalizarea

Migrarea in cloud stimuleaza semnificativ digitalizarea, deoarece SaaS este baza pentru automatizarea proceselor si imbunatatirea lor, ajutand, in acelasi timp, la cresterea productivitatii si profitabilitatii companiei. 

Informatiile sunt foarte importante pentru a lua decizii fundamentate. Colegii nostri vorbesc intr-un webinar despre solutiile SaaS si implicatiile tehnologice aferente.

saas, cosmo consult, Tobias Fenstersaas cosmo consult

Tobias Fenster                                      Daniel Schmid

Chief Technology Officer (CTO)                      Chief Portfolio Officer (CPO)

COSMO CONSULT Grup                                  COSMO CONSULT Group

Care sunt beneficiile migrarii solutiei ERP in cloud?

Studiile au aratat ca balanta dintre costuri si beneficii inclina spre economii de peste 60% prin mutarea solutiei ERP in cloud - chiar si etapizat, pe o perioada de timp de trei ani. In acelasi timp, experientele pozitive pe care IMM-urile le-au avut cu SaaS arata ca tranzitia este relativ usor de gestionat.

Completeaza formularul de mai jos si descarca whitepaper-ul:


Afla mai multe

Contacteaza-ne daca vrei sa afli mai multe detalii.

image/svg+xml Contacteaza-ne Iti vom raspunde in aceeasi zi.
  • in 40 de tari am implementat solutii
  • peste 20 ani de experienta de solutii Microsoft Dynamics
  • 40 000 de utilizatori folosesc solutiile noastre

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

Share Trimite pe e-mail

Feedback