Adapteaza-te. Nicicand n-a fost mai important.

Microsoft Power Platform acopera aplicatiile Office 365, Dynamics 365, Azure si multe altele. Este sustinuta de un model de date comun (Microsoft Dataverse) prin care unifica datele de afaceri si le conecteaza la sute de surse de date.

Tehnologiile low-code ofera promisiunea unei dezvoltari eficiente, in care utilizatorii pot realiza aplicatii si chatbots in mod rapid, cu minime cunostinte de limbaje de programare sau deloc. Power Platform Microsoft combina punctele forte ale produselor cheie Microsoft - Power BI, Power Apps, Power Automate si Power Virtual Agents - pentru a raspunde nevoilor actuale de afaceri.

power platform, power bi, poer apps, power automate, power virtual agents, cosmo consult

Power BI
Transformi datele in informatii. Iei decizii de afaceri in mod rapid si sigur, fundamentate.
Power Apps
Transformi ideile in solutii la nivel de companie. Oricine poate sa creeze aplicatii personalizate care sa raspunda provocarilor de afaceri specifice.
Power Automate
Sporesti productivitatea afacerii pentru a face mai mult, oferind tuturor posibilitatea de a automatiza procesele din cadrul companiei.
Power Virtual Agents
Raspunzi rapid si adecvat la nevoile clientilor si angajatilor cu chat-uri inteligente construite cu Power Virtual Agents. Fara sa fie necesar sa cunosti limbaj de programare.

Power BI

Instrument de analiza a afacerii

Foloseste datele din cloud sau on-premise, inclusiv din surse de tip big data. Selectezi, transformi si combini datele din mai multe surse, cu numai cateva clicuri. Creezi rapoarte intuitive cu vizualizari interactive de date. Cu ajutorul unei vizualizari utilizand principiul drag-and-drop si foloseste-te de peste 85 de vizualizari moderne de date. Realizeaza propriul raport folosind teme si instrumente de formatare. 

Afla mai multe

Power Apps

Construiesti simplu aplicatii personalizate

Cresti agilitatea la nivel de companie construind rapid aplicatii low-code ce modernizeaza procesele si rezolva provocarile dificile. Echipa poate realiza si lansa aplicatii imediat folosind sabloane, usurinta prin intermediul drag-and-drop si implementare rapida. Oricand poti face modificari adaptate la evolutia afacerii.

Afla mai multe

Power Automate

Simplifica sarcinile si procesele repetitive astfel incat sa poti sa te concentrezi asupra lucrurilor importante. Include automatizarea fluxului de lucru direct in aplicatiile tale cu o abordare low-code care se conecteaza la sute de aplicatii si servicii Mircosoft cunoscute.

Afla mai multe

Power Virtual Agents

Acum beneficiezi de ajutorul de care aveai nevoie

Raspunde rapid la nevoile clientilor si ale angajatilor folosind chatbot-uri inteligente construite cu Power Virtual Agents.Nu sunt  necesare cunostinte de  limbaje de programare. Integrezi cu usurinta chat-urile cu produsele si serviciile pe care le utilizezi in fiecare zi. Poti cauta inregistrari, personalizezi conversatii, le poti transmite agentilor. Ai posibilitatea de a alege dintre sute de conectori pre-construiti, sa creezi fluxuri de lucru personalizate utilizand Power Automate sau scenarii complexe cu Microsoft Bot Framework.

Afla mai multe

Afla mai multe

Contacteaza-ne daca vrei sa afli mai multe detalii.

image/svg+xml Contacteaza-ne Iti vom raspunde in aceeasi zi.
  • in 40 de tari am implementat solutii
  • peste 20 ani de experienta de solutii Microsoft Dynamics
  • 40 000 de utilizatori folosesc solutiile noastre

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

Share Trimite pe e-mail

Feedback