Ce este Power BI?

Power BI este o colectie de servicii software, aplicatii si conectori care functioneaza impreuna pentru a transforma sursele de date fara legatura intre ele, in informatii coerente, captivante vizual si interactive. Datele pot fi sub forma unei foi de calcul Excel sau o colectie de date hibride locale sau in cloud. Power BI iti permite sa te conectezi cu usurinta la sursele de date si sa le vizualizezi astfel incat sa descoperi ce este important, sa iei decizii si sa le partajezi cu oricine.

Transformi rapid datele in informatii. Orice fel de date, de oriunde. Intr-un singur ecran.

Obtii o imagine globala
Datele tale sunt afisate intr-un tablou de bord, sumarizand valori importante desprinse din setul de date. Vizualizezi valorile vanzarilor, obiectivelor lunare, venituri versus cheltuieli si nu numai.
Detaliezi pentru noi informatii
Dai clic pe orice vizualizare din tabloul de bord pentru afisarea detaliata a informatiilor. Filtrezi raportul sau adaugi campurile pe care vrei sa le monitorizezi. Urmaresti evolutia valorilor interogate.
Actualizezi automat datele
Tabloul de bord si rapoartele de baza se actualizeaza zilnic.Poti controla programul de actualizare si frecventa pentru setul de date.

software business intelligence
Ce este Microsoft Power BI?

Clientii nostri au ales suita software Power BI

Ce variante ai pentru compania ta?

In functie nevoile de business pe care le ai, poti alege varianta care ti se potriveste cel mai bine. Fie ca alegi implementare de Power BI (dezvoltarea rapoartelor, configurarea solutiei de BI si administrarea ei) sau optezi si pentru varianta Train the Trainer (vei avea cunostintele necesare pentru a-ti face propriile rapoarte si dezvoltari, dar si sa administrezi solutia), poti alege dintre:

power bi
Power BI Desktop
Creezi rapoarte interactive, cu analize vizuale la indemana - gratuit. Te conectezi la date, pregatesti si modelezi datele cu usurinta, beneficiezi de analize avansate si le aprofundezi cu ajutorul analizelor augmentate bazate pe AI, creezi rapoarte intreactive.
solutii business inteligence
Power BI Pro
Distribui si accesezi informatii de oricunde, combinand Power BI Desktop cu Power BI Pro. Colaborezi si creezi rapoarte cu colegii pentru ca mai apoi sa le publici si distribui oricand, oriunde si pe orice dispozitiv.
software business intelligence
Power BI Premium
Folosesti Power BI Premium pentru a accesa caracteristici si capabilitati ce ofera o performanta ridicata in organizatia ta. Permite mai multor utilizatori sa profite de cele mai bune functii pentru vizualizarea datelor si extragerea informatiilor, cum ar fi analiza bazata pe AI, fluxurile de date compozabile si reutilizabile si rapoartele paginate; licenta incorporata pentru extinderea instrumentului Business Intelligence local cu Power BI Report Server; suport pentru rezidenta datelor pe regiuni (Multi-Geo) si chei de criptare gestionate de clienti pentru date in repaus (BYOK).  

Construiesti solutii puternice de business end-to-end conectand Power BI la celelalte produse Microsoft Power Platform, precum si la Microsoft 365, Dynamics 365  si alte sute de aplicatii, incurajand inovatia.


Multe date. Si mai multe posibilitati.
Conectezi orice tip de date
Foloseste datele din cloud sau on-premise, inclusiv din surse de tip big data. Conectata la o multitudine de surse, Power BI iti permite sa conturezi si sa intelegi scenarii variate pe baza datelor tale.
financial_management_iconCreated using Figma
Modelezi datele tale
Pregatirea datelor poate dura mult timp.  Dar acest lucru nu se intampla cu ajutorul modelarii de date. Selectezi, transformi si combini datele din mai multe surse, cu numai cateva clicuri.
Rapoarte pesonalizate interactive
Creezi rapoarte intuitive cu vizualizari interactive de date. Utilizezi principiul drag-and-drop, folosesti vizualizari moderne de date sau ti le creeazi pe ale tale utilizand cadrul de tip open-source personalizat.
Autorizezi pe oricine, oriunde, pe orice dispozitiv
Creezi rapoarte optimizate pentru orice dispozitiv ce pot fi vizualizate oricand si oriunde. Incorporezi in aplicatii sau website-uri rapoartele create in Power BI.

Afla mai multeContacteaza-ne daca vrei sa afli mai multe detalii.
image/svg+xml Contacteaza-ne Iti vom raspunde in aceeasi zi.
  • in 40 de tari am implementat solutii
  • peste 20 ani de experienta de solutii Microsoft Dynamics
  • 40 000 de utilizatori folosesc solutiile noastre
Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

Share Trimite pe e-mail

Feedback