Transforma rapid datele in informatii. Orice fel de date, de oriunde. Intr-un singur ecran.

Cu Power BI ai rapoarte si analize de date pentru fundamentarea deciziilor tale.

Obtii o imagine globala
Atunci cand te conectezi la Power BI, datele tale sunt afisate intr-un tablou de bord, sumarizand valori importante desprinse din setul de date. Poti vizualiza valori ale vanzarilor, obiectivele lunare, venituri versus cheltuieli si nu numai.
Detaliezi pentru noi informatii
Dai clic pe orice vizualizare din tabloul de bord pentru afisarea detaliata a informatiilor.Filtrezi raportul sau adaugi campurile pe care vrei sa le monitorizezi. Adaugi aceasta vizualizare personalizata la tabloul de bord pentru a urmari evolutia valorilor interogate.
Actualizezi automat datele
Tabloul de bord si rapoartele de baza se actualizeaza zilnic.Poti controla programul de actualizare si frecventa pentru setul de date.

qwe
Prezentare generala Power BI

Instrumente de analiza a afacerii

Conecteaza-te la orice tip de date
Foloseste datele din cloud sau on-premise, inclusiv din surse de tip big data. Conectata la o multitudine de surse, Power BI Desktop iti permite sa conturezi si sa intelegi scenarii variate pe baza datelor tale.
Modeleaza datele tale
Pregatirea datelor poate dura mult timp.Dar acest lucru nu se intampla cu ajutorul modelarii de date Power BI Desktop. Selectezi, transformi si combini datele din mai multe surse, cu numai cateva clicuri.
Rapoarte pesonalizate interactive pentru afacerea ta
Creezi rapoarte intuitive cu vizualizari interactive de date.Spune povestea datelor tale cu ajutorul unei vizualizari utilizand principiul drag-and-drop si foloseste-te de peste 85 de vizualizari moderne de date - sau creeaza-ti propriile vizualizari utilizand cadrul de tip open-source personalizat Power BI. Realizeaza propriul raport folosind teme si instrumente de formatare.
Autorizeaza pentru oricine, oriunde
Toti cei care au nevoie, vor beneficia de analize vizuale.Creezi rapoarte optimizate pentru dispozitivele mobile care pot fi vizualizate oricand este nevoie. Publici din Power BI Desktop in cloud sau on-premise. Incorporezi in aplicatii sau website-uri rapoartele create in Power BI Desktop.

Afla mai multe

Contacteaza-ne daca vrei sa afli mai multe detalii.

image/svg+xml Contacteaza-ne Iti vom raspunde in aceeasi zi.
  • in 40 de tari am implementat solutii
  • peste 20 ani de experienta de solutii Microsoft Dynamics
  • 40 000 de utilizatori folosesc solutiile noastre

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

Share Trimite pe e-mail

Feedback