Ce este Power Automate?

Cu Power Automate creezi aplicatii, fluxuri de lucru personalizate pentru a simplifica procesele. Raspunzi provocarilor de afaceri cu instrumente low-code, dezvoltate pentru echipele tale.

Cum imbunatatesti procesele in compania ta?

Automatizezi rapid si sigur
Orice angajat poate sa creeze procese automatizate cu fluxuri in Power Automate, cu instrumente low-code, drag-and-drop si sute de conectori predefiniti care automatizeaza cu usurinta sarcinile uzuale si repetitive.
Cresti eficienta
Inregistrezi si vizualizezi procesele end-to-end cu un process advisor, ce ofera recomandari ghidate pentru crearea de fluxuri si informatii menite sa te ajute sa realizezi cat mai usor automatizarile.
Imbunatatesti fluxurile de lucru cu AI
Realizezi automatizarea intr-un mod si mai inteligent cu AI Builder. Procesezi rapid formularele folosind automatizarea documentelor, aprobarile, identificarea imaginilor si textului sau creearea modelelor predefinite.

Ce este Microsoft Power Automate?

In cate moduri il poti accesa?

In functie nevoile de business pe care le ai, poti alege sa accesezi Power Automate in mai multe modalitati. 

Power Automate - Desktop

Creezi si gestionezi cu usurinta fluxurile, folosind capacitatea de automatizare a proceselor robotizate (RPA) din Power Automate, printr-o interfata usor de utilizat.

Power Automate - Mobile

Creezi fluxuri automatizate intre aplicatiile si serviciile tale favorite, primind notificari, colectand date, sincronizand fisiere, etc - toate prin intermediul telefonului tau.

Power Automate - Web

Automatizand sarcinile manuale repetitive si urmand pasii predefiniti, Power Automate te ajuta sa economisesti timp si .  

Power Automate - Microsoft Teams

Creezi fluxuri care automatizeaza sarcinile de lucru repetitive cu Power Automate, folosindu-te si de datele din Microsoft Teams.

Bucura-te de o experienta completa

Construiesti solutii puternice de business end-to-end conectand Power Automate la celelalte produse Microsoft Power Platform, precum si la Microsoft 365, Dynamics 365  si alte sute de aplicatii, incurajand digitalizarea.

Power Virtual Agents


Hai sa vorbim despre beneficiile pentru afacerea ta

10 motive pentru care sa alegi Power Automate

Fie ca vrei sa automatizezi procesele si modelele de afaceri rapid, simplu si sigur sau sa conectezi atat sistemele vechi cat si pe cele noi si sa reduci activitatile repetitive, Power Automate te poate ajuta.

Vrei sa afli care sunt cele mai importante 10 motive pentru care sa il alegi?

Descarca documentul:Afla mai multe

Contacteaza-ne daca vrei sa afli mai multe detalii.

image/svg+xml Contacteaza-ne Iti vom raspunde in aceeasi zi.
  • in 40 de tari am implementat solutii
  • peste 20 ani de experienta de solutii Microsoft Dynamics
  • 40 000 de utilizatori folosesc solutiile noastre

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

Share Trimite pe e-mail

Feedback