Atragi fiecare client, oriunde ar fi

Dynamics 365 Commerce este o solutie ERP pentru retail. Personalizezi experienta clientilor si cresti productivitatea angajatilor, creand experiente unitare, valoroase care unifica operatiunile digitale cu cele din magazin si back office.

Experiente de cumparare captivante
Promovezi brandul si incurajezi comportamentul de cumparare prin implicarea clientilor cu ajutorul canalelor multiple si a experientelor personalizate de retail.
Sevicii de calitate
Sprijini angajatii sa furnizeze servicii de calitate clientilor, oferindu-le instrumentele de care au nevoie pentru a reusi - de la detaliile despre clienti si inventar la programul angajatilor.
Optimizezi operatiunile de retail prin intermediul detaliilor
Iei decizii inteligente bazate pe informatii valoroase ce deriva din date pentru a optimiza afacerea - de la merchandising la stocuri si indeplinirea obiectivelor.

solutii erp comert
Afla cum Microsoft Dynamics 365 for Commerce ajuta companiile din retail sa optimizeze operatiunile de business, prin decizii inteligente

Management inteligent

program erp comert

Comert unitar

Ofera clientilor o experienta de cumparare unitara

Cresti venitul, satisfactia clientilor si loialitatea pentru brand, oferind o experienta consistenta de cumparaturi pe toate canalele.

 • Personalizezi experienta clientilor in magazine, online, pe mobil si call center.
 • Oferi clientilor avantajul si flexibilitatea de a cumpara din magazin, ridicarea din alte locatii sau livrarea la domiciliu prin intermediul instrumentelor de optimizare a comenzilor si a consumului.
 • Furnizezi stimulente pe parcursul canalelor folosite, cum ar fi programe de fidelizare, carduri cadou si promotii pe diferite canale.
sistem erp comert

Experienta de magazine moderne

Furnizezi servicii de calitate pentru clienti

Administrezi mai eficient magazinele, ajuti la cresterea vanzarilor, te adaptezi la nevoile in schimbare si furnizezi customer service de calitate prin implementarea tehnologiei noi, a instrumentelor aferente si a inovarii.

 • Indeplinesti cerintele clientilor utilizand instrumente pentru a accesa in timp real produsul, clientul, stocul si vizibilitatea comenzilor.
 • Oferi mai multe selectii de produse si recomandari prin analiza avansata care acopera cele doua tipuri de experiente - online si in magazin.
 • Obtii informatii cu ajutorul automatizarii si a tablourilor de bord de business intelligence care gestioneaza rapoartele, planificarea, urmarirea timpului si vanzarile.
solutii erp comert

Merchandising eficient

Oferi produsele potrivite pe canalele potrivite, la preturile corecte

Imbunatatesti rentabilitatea investitiei si cererea de produse accesand un set robust de capabilitati care te ajuta sa gestionezi centralizat merchandising, inclusiv informatii despre produse, categorii, sortimente si preturi.

 • Simplifici eforturile de vanzare si de promovare prin gestionarea centralizata a produselor si a promotiilor.
 • Atragi mai multi clienti administrand sortimentul pentru fiecare canal si oferta personalizata.
 • Cresti veniturile creand si targetand cataloage de-a lungul tuturor canalelor, clientilor si anotimpurilor.
program erp comert

Operatiuni optimizate

Imbunatatesti afacerea cu ajutorul informatiilor semnificative

Reduci costurile de consum, imbunatatesti utilizarea stocului si administrezi eficient afacerea prin luarea de decizii bune bazate pe date despre clienti si operatiuni.

 • Optimizezi consumul si folosesti nivelul potrivit de stocuri in locatiile potrivite.
 • Finalizezi activitatile din fiecare zi mai repede utilizand fluxuri automatizate si imbunatatite.
 • Raspunzi cerintelor tale de afaceri in schimbare cu o solutie construita pentru dupa tiparul operatiunilor multi-company, multi-brand si multi-channel.
 • Folosesti avantajele celor mai noi inovatii si oportunitati prin intermediul actualizarilor continue de aplicatie.
sistem erp comert

Inovezi

Accelerezi timpul de lansare al produselor si adaptezi aplicatia la nevoile tale

Automatizezi procesele din aplicatiile Dynamics 365 si ale sistemelor terta parte pentru a atrage clienti mai eficient.

 • Te bazezi pe platforma Microsoft cloud pentru reducerea costurilor si a complexitatii operarii unei infrastructuri globale si poti avea increderea in centrele de date de ultima ora pentru a-ti proteja datele.
 • Transformi interactiunile clientului cu ajutorul informatiilor consistente furnizate prin intermediul inteligentei artificiale, care iti ghideaza echipele catre rezultatele propuse ale afacerii.

Afla mai multe

Contacteaza-ne daca vrei sa afli mai multe detalii.

image/svg+xml Contacteaza-ne Iti vom raspunde in aceeasi zi.
 • in 40 de tari am implementat solutii
 • peste 20 ani de experienta de solutii Microsoft Dynamics
 • 40 000 de utilizatori folosesc solutiile noastre

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

Share Trimite pe e-mail

Feedback