Descopera o abordare noua pentru afacerea ta

Obtii noi oportunitati atunci cand aplicatiile de business inteligente Microsoft Dynamics 365 aduc in acelasi loc datele, angajatii si procesele, reusind astfel sa administrezi afacerea si sa fidelizezi clientii.  

Dynamics 365 constituie urmatoarea generatie de aplicatii inteligente pentru afaceri care permite organizatiilor sa creasca, sa se dezvolte si sa se transforme.Dynamics 365 unifica capabilitatile ERP si CRM prin furnizarea de noi aplicatii proiectate cu scopul de a functiona perfect impreuna.Acestea ajuta la gestionarea celor mai importante functii de business din Sales, Marketing, Customer Service, Field Service, Project Service Automation, Finance, Supply Chain Management, Human Resources, Commerce si Business Central.

Ofera o abordare globala a aplicatiilor de afaceri, prin conectarea datelor cu relatiile de business, luarea unor decizii bine fundamentate si accelerarea transformarii digitale a afacerii.  

Fidelizarea clientilor
Creezi experiente personalizate pentru toate interactiunile cu clientii - de la evaluare pana la achizitie.
Suport pentru angajati
Oferi angajatilor instrumente familiare si informatii detaliate astfel incat acestia sa lucreze cel mai bine.
Optimizarea operatiunilor
Anticipezi si gestionezi cerintele de business ale companiei cu ajutorul unor procese mai inteligente si orientare predictiva.
Transformarea produselor
Inovezi modelul de business, automatizezi procesele si inlocuiesti reactivitatea cu proactivitatea.

Integrare cu Office 365

O modalitate eficace de imbunatatire a managementului relatiilor cu clientii cu sprijinul serviciului cloud: o intretinere mai usoara, o disponibilitate mai mare si o coordonare mai buna intre diferite dispozitive.Integreaza Exchange Online, SharePoint Online si Microsoft Teams cu Dynamics 365. 

Outlook: stochezi interactiunile cu clientii intr-un singur loc astfel incat oricine are permisiunea poate vedea toate datele relevante despre acestia.
OneDrive: te conecteaza la toate fisierele astfel incat sa poti colabora si partaja de oriunde, in siguranta. Simplifici activitatile zilnice, lucrand pe roluri si departamente. Faci automat backup fisierelor cu OneDrive.
SharePoint: partajezi simplu si colaborezi fara limite impuse. Comunici cu angajatii si ramai la curent cu ajutorul noutatilor personalizate de pe web si din aplicatiile mobile.
Teams: lucrezi in echipa, acum mai simplu decat ti-ai inchipuit vreodata. Comunici eficient, lucrezi mai bine impreuna, adaugi aplicatiile preferate pentru a ajuta echipa sa se dezvolte.

Strategie bazata pe date

Dynamics 365 este o solutie inteligenta pentru afacerea ta.

Cauti o solutie de analiza de afaceri care sa te ajute cu adevarat?Ai gasit-o! 

 • Imbunatateste Dynamics 365 cu suportul oferit de Cognitive Services 
 • Machine Learning si AI ajuta la clasificarea leadurilor si a oportunitatilor sa ghideze vanzatorii sa ia cea mai buna decizie de a actiona
 • Identifica cererile de servicii pe baza unei imagini a produsului preluate din telefonul clientului
 • Traduce si evalueaza emotia din interactiunile cu clientii

Aplicatii inteligente ce genereaza rezultate mai bune pentru tine

Dynamics 365 este cea mai noua suita de aplicatii de business Microsoft.  Aceasta trece de barierele dintre departamente, fiind o solutie complet integrata. Dynamics 365 se bazeaza pe date si functionalitati de AI, oferindu-ti posibilitatea de a-ti cunoaste mai bine afacerea. Solutia este proiectata pentru mediul cloud, insa unele aplicatii pot fi implementate si on-premises sau hibrid.  

 • financial_management_iconCreated using Figma

  Sales

  Clientii din ziua de azi sunt mai informati si au asteptari mai mari decat oricand. Cu Dynamics 365 for Sales beneficiezi de mai mult decat de automatizarea fortei de vanzari, acum purtand sa intelegi mai bine nevoile clientilor, sa ii fidelizezi si, astfel, sa inchei mai multe contracte.

 • Customer Service

  Imbunatatesti calitatea relatiilor cu clientii printr-o experienta unica, unitara, oferind servicii complete in cadrul fiecarui canal, prin fidelizarea clientilor si responsabilizarea personalului de vanzare.

 • Finance and Operations

  Optimizezi finantele si operatiunile pentru a stimula cresterea afacerii si pentru a lua decizii in timp real, bazate pe date la scara globala.

 • Field Service

  Cresti satisfactia clientilor prin programarea inteligenta, construita nativ pentru device-uri mobile si monitorizarea activelor de la distanta.

 • Talent

  O solutie HR completa care sustine activitatea de la angajare pana la specializarea resursei. Integrarea cu LinkedIn ofera angajatilor si profesionistilor din domeniul HR o experienta deplina.

 • Project Service Automation

  Afacerile bazate pe proiecte pot fi derulate mai productiv printr-o experienta unitara a oamenilor, a proceselor si a tehnologiei de automatizare.

 • Marketing

  Microsoft si Adobe au colaborat pentru a personaliza experienta clientilor.Poti crea campanii personalizate pe baza comportamentului clientului si a campaniilor de retargetare utilizand fluxuri de lucru automatizate.

 • Retail

  Unifici operatiunile digitale, din magazin si back office pentru a personaliza implicarea clientilor si a creste productivitatea angajatilor.Dynamics 365 pentru Retail ajuta comerciantii cu amanuntul sa creeze experiente unice de cumparare.

Dynamics 365

Platforma pentru afacerea ta!

Customer EngagementEnterprise Resource PlanningArtificial IntelligencePower Platform
SalesFinanceCustomer Service InsightsPower BI
Customer ServiceSupply Chain ManagementCustomer InsightsPower Apps
Field ServiceCommerceales InsightsPower Automate
MarketingBusiness CentralMarket Insights- public previewPower Apps Portals
LinkedIn Sales NavigatorProject Service AutomationSales Insights- Worldwide Public previewPower Virtual Agents
Chat Add-in for Dynamics 365Human ResourcesFraud Protection 

Afla mai multe

Contacteaza-ne daca vrei sa afli mai multe detalii.

image/svg+xml Iti vom raspunde in aceeasi zi.
 • in 40 de tari am implementat solutii
 • peste 20 ani de experienta de solutii Microsoft Dynamics
 • 40 000 de utilizatori folosesc solutiile noastre

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

Share Trimite pe e-mail

Feedback