Gandita pentru companiile mari

Dynamics 365 Finance, anterior Microsoft Dynamics AX si Axapta, este solutia ERP reprezentativa din suita Microsoft Dynamics 365  ce sustine transformarea digitala cu ajutorul capabilitatilor de inteligenta artificiala si conectand datele.  Azure Machine Learning si Cortana Intelligence permite transformarea de la analize descriptive simple la recomandari de actiune preventive, oferind companiilor un avantaj competitiv, de la executarea lantului de aprovizionare la experiente personalizate pentru clienti.

Accesibilitate oriunde si oricand
Ca si in cazul solutiei Dynamics AX, anterioara acestei versiuni, Dynamics 365 Finance utilizeaza o experienta bazata pe client Web care permite o mai mare accesibilitate mobila.Utilizatorii pot accesa sistemul din orice locatie si de pe orice dispozitiv.
Capabilitati de Business Intelligence
Cu Dynamics 365 procesele comune prezinta oportunitati de integrare cu big data, Azure IoT, Power BI si Cortana Intelligence.
Integrarea cu Office 365
Prin integrarea Dynamics 365 cu Office 365 angajatii tai pot utiliza capabillitatile Dynamics 365 in munca de birou din fiecare zi, cum ar fi e-mailuri, foi de calcul si documente de procesare a textului care permit un mediu de lucru mai productiv si mai propice pentru colaborare.

O noua abordare inovatoare a aplicatiilor de business end-to-end, disponibile in cloud

O noua abordare inovatoare a aplicatiilor de business end-to-end, disponibile in cloud

Dynamics 365 Finance devine o solutie ERP cu aplicatii specifice, construite pentru fiecare dintre procesele cheie ale afacerilor.

Disponibila in cloud, Dynamics 365 Finance este o solutie scalabila ce raspunde nevoilor de business ale organizatiilor.

microsoft dynamics finance
Cum poate Dynamics 365 Finance stimula cresterea si profitabilitatea?

Scaleaza afacerea ta in termenii stabiliti de tine

Dynamics 365 Finance automatizeaza procesele de business.  Acest lucru iti permite sa reduci costurile asociate cu operatiunile (inbound si outbound), transportul si gestionarea aprovizionarii.Asigura-te ca vei avea o viziune in detaliu cu privire la toate produsele si operatiunile tale.

Folosesti puterea si flexibilitatea cloud-ului la nivel global.Nu mai esti constrans de o infrastructura IT rigida care impiedica expansiunea.Infrastructura cloud din Dynamics 365 Finance permite sistemului sa creasca odata cu afacerea ta, in ritmul impus de aceasta.

Implementarea cu succes este garantata de experienta noastra

In proiectele noastre realizate in peste 24 de ani, am incercat in mod continuu sa raspundem asteptarilor clientilor nostri, transformand fiecare provocare intr-o oportunitate. 

Succesul COSMO este garantat de activitatea angajatilor sai cu experienta semnificativa in implementarea solutiilor ERP integrate, in managementul de proiect ale solutiilor, livrarea si suportul pentru solutiile diferitelor companii si industrii.

Experienta noastra profesionala ne ajuta sa intelegem mai bine clientii nostri pentru a furniza sprijinul celor mai calificati consultanti si dezvoltatori.

 • Un avantaj al noului sistem informatic este reprezentat de introducerea centrelor de cost, putand fi realizata astfel o urmarire mai eficienta a cheltuielilor la nivelul diverselor departamente sau linii de produse. In plus, analiza costurilor a fost simplificata prin intermediul mijloacelor oferite de Microsoft Dynamics AX.
  Maria Ţancu
  THIMM Packaging - Project Manager
 • Am concluzionat ca Microsoft Dynamics AX este capabila sa indeplineasca toate cerintele de afaceri ale Grupului nostru. Au existat mai multe motive pentru care am ales COSMO CONSULT. In primul rand, am primit o recomandare din partea partenerului nostru austriac - deoarece sediul nostru central este in Austria - in consecinta, am luat decizia ca fiecare tara in care suntem prezenti sa aiba un partener local de implementare. Detinand deja legatura cu partenerul austriac, am primit feedback pozitiv despre COSMO CONSULT, conform caruia aceasta furnizase, cu rezultate bune, unele dintre proiectele lor internationale.
  Michael Auer
  Hartl Connect Transport GmbH - CFO
 • Dupa implementarea Microsoft Dynamics AX am remarcat o usurare a muncii colegilor nostri. Avem acum informatii necesare luarii deciziilor de business intr -un timp foarte scurt, si nu de pe o zi pe alta, cum se intampla inainte.
  Andrei Cucu
  Orkla Foods România - IT Manager

Afla mai multe

Contacteaza-ne daca vrei sa afli mai multe detalii.

image/svg+xml Contacteaza-ne Iti vom raspunde in aceeasi zi.
 • in 40 de tari am implementat solutii
 • peste 20 ani de experienta de solutii Microsoft Dynamics
 • 40 000 de utilizatori folosesc solutiile noastre

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

Share Trimite pe e-mail

Feedback