Gandit pentru companiile mari

Dynamics 365 for Finance and Operations, redenumita acum ca Dynamics 365 for Finance si Dynamics 365 for Supply Chain Management, este cea mai reprezentativa solutie ERP din suita Microsoft Dynamics 365.

Dynamics 365 for Finance combina cresterea afacerilor cu capabilitati de inteligenta artificiala.  Azure Machine Learning si Cortana Intelligence permite transformarea de la analize descriptive simple la recomandari de actiune preventive, oferind companiilor un avantaj competitiv, de la executarea lantului de aprovizionare la experiente personalizate pentru clienti.

Accesibilitate oriunde si oricand
Ca si in cazul solutiei Dynamics AX, anterioara acestei versiuni, Dynamics 365 for Finance utilizeaza o experienta bazata pe client Web care permite o mai mare accesibilitate mobila.Utilizatorii pot accesa sistemul din orice locatie si de pe orice dispozitiv.
Capabilitati de Business Intelligence
Cu Dynamics 365 procesele comune prezinta oportunitati de integrare cu big data, Azure IoT, Power BI si Cortana Intelligence.
Integrarea cu Office 365
Prin integrarea Dynamics 365 cu Office 365 angajatii tai pot utiliza capabillitatile Dynamics 365 in munca de birou din fiecare zi, cum ar fi e-mailuri, foi de calcul si documente de procesare a textului care permit un mediu de lucru mai productiv si mai propice pentru colaborare.

O noua abordare inovatoare a aplicatiilor de business end-to-end disponibile in cloud

O noua abordare inovatoare a aplicatiilor de business end-to-end disponibile in cloud

Dynamics 365 for Finance devine o solutie ERP cu aplicatii specifice, construite pentru fiecare dintre procesele cheie de afaceri.

Disponibila in cloud, Dynamics 365 for Finance este o solutie scalabila ce raspunde nevoilor de business ale organizatiilor.

Toate datele in aceeasi locatie

Date bazate pe strategie
Toate informatiile sunt disponibile pentru construirea unei strategii de succes.
Automatizata
Toate datele sunt colectate in acelasi loc, in mod automat.
Control total
Poti controla toate datele si procesele.

 • Un avantaj al noului sistem informatic este reprezentat de introducerea centrelor de cost, putând fi realizată astfel o urmărire mai eficientă a cheltuielilor la nivelul diverselor departamente sau linii de produse. În plus, analiza costurilor a fost simplificată prin intermediul mijloacelor oferite de Microsoft Dynamics AX.
  Maria Ţancu
  THIMM Packaging - Project Manager
 • Practic, soluţia Microsoft Dynamics AX a asigurat planificarea şi optimizarea în detaliu a fluxurilor de aprovizionare, a producţiei şi a vânzărilor. După experienţa Microsoft Dynamics AX, nu mai pot concepe aceste activităţi fără utilizarea unei soluţii informatice specializate.
  Alin Covașă
  SIDEM - General Manager
 • Printre avantajele aduse de Microsoft Dynamics AX s-a numarat eliminarea muncii duble in procesul de facturare. Noul sistem permite realizarea automata a notelor contabile si o integrare totala a tuturor modulelor din sistem cu componenta financiar-contabila. Un alt avantaj al noului sistem informatic este reprezentat de introducerea centrelor de cost, putand fi realizata astfel o urmarire mai eficienta a cheltuielilor la nivelul diverselor departamente sau linii de produse.
  Alexandru Bănuțoiu
  RER Data Service - IT Administrator

Implementarea cu succes este garantata de experienta noastra

Proiectele noastre de peste 20 de ani, incercand in mod continuu sa raspundem asteptarilor clientilor nostri, au constituit o provocare. 

Succesul COSMO este garantat de activitatea angajatilor sai cu experienta semnificativa in implementarea solutiilor ERP integrate, in managementul de proiect ale solutiilor, livrarea si suportul pentru solutiile diferitelor companii si industrii.

Experienta noastra profesionala ne ajuta sa intelegem mai bine clientii nostri pentru a furniza sprijinul celor mai calificati consultanti si dezvoltatori.

Scaleaza afacerea ta in termenii stabiliti de tine

Dynamics 365 for Finance automatizeaza procesele de business.  Acest lucru iti permite sa reduci costurile asociate cu operatiunile (inbound si outbound), transportul si gestionarea aprovizionarii.Asigura-te ca vei avea o viziune in detaliu cu privire la toate produsele si operatiunile tale.

Folosesti puterea si flexibilitatea cloud-ului la nivel global.Nu mai esti constrans de o infrastructura IT rigida care impiedica expansiunea.Infrastructura cloud din Dynamics 365 for Finance permite sistemului sa creasca odata cu afacerea ta, in ritmul impus de aceasta.

Clientii nostri

Afla mai multe

Contacteaza-ne daca vrei sa afli mai multe detalii.

image/svg+xml Contacteaza-ne Iti vom raspunde in aceeasi zi.
 • in 40 de tari am implementat solutii
 • peste 20 ani de experienta de solutii Microsoft Dynamics
 • 40 000 de utilizatori folosesc solutiile noastre

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

Share Trimite pe e-mail

Feedback