LS Retail

LS Retail

LS Retail ofera solutii software pentru retail, fiind lider mondial in dezvoltarea si furnizarea acestora. Solutiile LS Retail sunt configurabile si ajuta firmele ce activeaza in comertul cu amanuntul (fashion, alimentar, comert cu electronice, magazine de bricolaj, duty free, etc.), horeca (restaurant, fast food, bar, pub, etc.), cele de tip bezinarie sau farmacii, si multe altele sa optimizeze practicile de afaceri, sa creasca veniturile si sa satisfaca clientii - mai usor, mai simplu si mai rapid.

 • Gestionezi forta de vanzare mai eficient
 • Pastrezi cele mai potrivite produse in magazine
 • Cresti veniturile prin vanzarile de articole suplimentare, fie ele de acelasi tip sau diferite / complementare, direct din POS
 • Diminuezi descoperirile de stoc
 • Vinzi mai repede si mai mult
 • Reduci fraudele si pierderile
 • Reduci timpul de instruire a angajatilor
 • Cresti traficul din magazine provenit de la clienti fideli sau din magazinul online

Solutia ta de gestionare pe care o folosesti pentru retail te ajuta sa raspunzi tendintelor in schimbare si cererilor consumatorilor? 

Nu mai pierde timp si oportunitati de afaceri din cauza unei tehnologii nepotrivite. Alege o solutie software integrata care raspunde cerintelor de vizibilitate, coerenta a datelor si personalizare.

Descopera solutii software special concepute pentru retail si sisteme POS care te vor ajuta sa eficientizezi afacerea, sa cresti productivitatea si sa imbunatatesti rezultatele obtinute. Nu trebuie sa ai multe aplicatii pe care sa le configurezi, sa fie integrate, sa inveti sa le utilizezi si sa le intretii. Cu LS Retail beneficiezi de un sistem de gestiune a comertului cu amanuntul all-in-one pentru a gestiona intreaga companie de la sediul central.De la terminalele din punctele de vanzare (POS) pana la gestionarea stocurilor, raportarea si comertul electronic, poti administra operatiunile de vanzare cu amanuntul zilnice, la nivel central.Dezvolta afacerea cu ajutorul deciziilor de afaceri bine argumentate; consolideaza baza de clienti prin intermediul promotiilor si a campaniilor personalizate.Pastreaza intreaga afacere sub control cu LS Retail.

Clientii nostri recomanda:

"Motivul principal pentru care am ales LS NAV a fost ca s-a dovedit a fi cel mai bun addon de retail pentru solutia ERP pe care noi o utilizam deja (Microsoft Dynamics NAV) pentru majoritatea operațiunilor (depozit, achizitii, baza de date, contabilitate)."

Agnes GUNDISCH, Director Executiv  - Mendola Pro.

Citeste despre experienta Mendola Pro

Afla mai multe

Contacteaza-ne daca vrei sa afli mai multe detalii.

image/svg+xml Contacteaza-ne Iti vom raspunde in aceeasi zi.
 • in 40 de tari am implementat solutii
 • peste 20 ani de experienta de solutii Microsoft Dynamics
 • 40 000 de utilizatori folosesc solutiile noastre

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

Share Trimite pe e-mail

Feedback