Sistemul National de facturare electronica

RO e-Factura

Are la baza un proiect al Ministerului de Finante si Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si presupune eficientizarea colectarii impozitelor si taxelor, vizand in principal imbunatatirea si consolidarea gradului de colectare al TVA, dar si prevenirea si combaterea evaziunii fiscale.

Cine este vizat?

Facturarea electronica se impune pentru: 

  • Business to Government (B2G), pentru totalitatea achizitiilor publice facute de catre stat de la companiile private;
  • Business to Business (B2B), pentru comerciantii de bunuri care se incadreaza in categoria bunurilor cu risc ridicat de evaziune fiscala (legume, fructe, bauturi alcoolice, constructii, produse minerale, imbracaminte si incaltaminte).

COSMO e-factura

Venim in intampinarea ta cu posibilitatea de a integra sistemul national de facturare cu solutia ta ERP Microsoft pe care deja o folosesti. Astfel, Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala va putea colecta si stoca toate facturile emise de compania ta, permitand monitorizarea acestora in timp real. In acelasi timp, tii pasul cu tehnologia. Totul se intampla rapid, cu doar cateva click-uri in plus. 

Cum functioneaza?

Solutia COSMO e-Factura are 2 componente:

  • Export facturi de vanzare si facturi din proiecte (unde este cazul) in formatul XML solicitat de catre ANAF (aceasta componenta ia in considerare importul manual al fisierului XML in platforma SPV - Spatiul Privat Virtual, pusa la dispozitie de catre ANAF)
  • Transmitere automata in platforma SPV a fisierelor XML de facturi generate din sistemul ERP (pentru situatiile in care versiunea de ERP permite acest lucru).

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii

Te regasesti pe lista celor ce trebuie sa asigure digitalizarea procesului de facturare? Nicio grija - iti oferim sprijin pe parcursul intregului proces. Lasa-ne cateva detalii despre afacerea ta si revenim catre tine in cel mai scurt timp. 

Afla mai multe

Contacteaza-ne daca vrei sa afli mai multe detalii.

image/svg+xml Contacteaza-ne Iti vom raspunde in aceeasi zi.
  • in 40 de tari am implementat solutii
  • peste 20 ani de experienta de solutii Microsoft Dynamics
  • 40 000 de utilizatori folosesc solutiile noastre

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

Share Trimite pe e-mail

Feedback