Introducere

Dynamics 365 Business Central este o solutie completa Dynamics NAV gazduita in cloud, oferind functionalitati de financiar, operatiuni, vanzari si servicii pentru clienti.  Se bazeaza pe noile aplicatii moderne, modulare, capabilitati analitice extinse si Artificial Intelligence.Utilizatorii vor putea automatiza procesele, securiza lantul de aprovizionare si pot profita de functionalitatea de management avansat de proiect.Anterior cunoscut sub numele de Microsoft Dynamics 365 Tenerife si dezvoltat din Dynamics 365 for Finance and Operations, are toate capabilitatile Microsoft Dynamics NAV fiind o solutie completa de afaceri pentru intreprinderile mici si mijlocii.

0

Milioane de utilizatori

Popular, flexibil, specializat pe industrii si adaptabil.
0

Mii de companii

Implementata de companii din industrii variate din mai mult de 165 tari.
0

Localizari

O solutie recunoscuta la nivel international care exceleaza in implementarile transfrontaliere.

De ce sa alegi Dynamics 365 Business Central?

Ar trebui sa alegi Dynamics 365 Business Central (denumit anterior MIcrosoft Dynamics NAV) daca ai nevoie de o solutie fiabila, rapida si stabila.Poti asigura succesul proiectului de implementare alegand COSMO CONSULT si experienta sa ca partener in numeroase implementari.

0

Echipa dedicata

Cu mai mult de 22 de ani de experienta in proiecte, echipa COSMO te ajuta sa raspunzi la cerintele de afaceri.
0

Clienti

Solutiile COSMO implementate intr-o gama larga de industrii, castigand expertiza in productie, distributie, retail si servicii.

Raspunde si depaseste asteptarile de business

Dynamics 365 Business Central se bazeaza pe Cloud pentru a imbunatati procesele de afaceri, pentru a incuraja interactiunile cu clientii, permitandu-ti sa cresti afacerea prin:

 • Unificarea afacerii si impulsionarea eficientei cu taskuri si fluxuri automatizate, toate cu ajutorul intrumentelor familiare Office ca Outlook, Word si Excel.
 • Obtinerea de rezultate mai bune si dobandirea unei viziuni complete asupra afacerii prin intermediul datelor conectate, analize de afaceri si recomandari furnizate cu ajutorul celor mai inteligente tehnologii Microsoft (Power BI).
 • Evolutia cu extensie verticala sau functionala.O platforma flexibila care inlesneste extinderea solutiei pe baza nevoilor in schimbare ale afacerii.

Cum pot beneficia de solutie?

Disponibilitate on-premises

Dynamics 365 Business Central este disponibila on-premises. Aceasta inseamna ca solutia de afaceri este instalata local, pe computerele si serverele companiei.

 • Ai mai mult control asupra procesului de implementare DAR poate dura mai mult pana la momentul in care poti beneficia de solutie. 
 • Customizarile continua sa fie disponibile

DAR

 • Costul investitiei initiale este mai mare
 • Este necesara plata anuala pentru mentenanta, hardware si personal IT. 
 • Esti singurul responsabil pentru securitate.   

Disponibilitate in cloud

Dynamics 365 Business Central este o solutie gandita in cloud, conceputa in contextul transformarii digitale. O solutie bazata pe cloud este gazduita pe serverele furnizorului si accesata printr-un browser web.

 • Implementare rapida. 
 • Stabilitate si actualizari constante.
 • Furnizorul este responsabil pentru securitate.
 • Costuri reduse, usor de anticipat.
 • Nu sunt necesare investitii in hardware si resurse IT

DAR

 • Poti ajunge sa cheltui mai multi bani pe parcursul ciclului de viata al sistemului.

Functionalitati

Licentele Essential permit utilizatorilor sa foloseasca majoritatea functionalitatilor Business Central, inclusiv resurse umane si project management. 

Licentele Premium includ tot ce este disponibil pentru licenta Essential, plus accesul la functionalitatile de Service Order Management si Manufacturing.

 • Gestionarea eficienta a registrului general, a fluxurilor de lucru si a traseelor de audit, gestionarea bancilor, a bugetelor, amanarile, reconcilierea cu bancile, dimensiunile, activele fixe si monedele.
 • Utilizatorii pot inregistra si gestiona informatiile de contact pentru toate relatiile lor de afaceri. Aceste contacte pot fi segmentate si folosite in diferite campanii de marketing. Integrat cu Dynamics 365 for Sales in doar cativa pasi, Dynamics 365 Business Central permite utilizatorilor sa sincronizeze informatii cum ar fi nivelul de inventar si comenzile de vanzari cu operatiunile cu clientii.
 • Solutia ajuta organizatiile sa urmareasca ciclul lantului de aprovizionare, de la gestionarea comenzilor si supravegherea inventarului, la expedierea produselor catre locurile unde acestea trebuie sa ajunga.Companiile sunt capabile sa proceseze comenzi de vanzare si sa gestioneze tranzactiile si creantele.
 • Utilizatorii pot pastra datele angajatilor, cum ar fi contactele, calificarile si informatiile contractuale.Coduri pot fi atribuite datelor angajatilor pentru a permite managerilor sa grupeze si sa urmareasca informatiile despre angajati in functie de anumiti factori precum experienta, seturile de calificari sau training.De asemenea, ajuta la gestionarea cheltuielilor.
 • Solutia permite managerilor de proiect sa inregistreze, sa grupeze si sa vanda resurse, precum si sa monitorizeze si sa analizeze utilizarea pentru a ajuta la estimari, gestionarea costurilor si planificarea proiectelor pe baza disponibilitatii resurselor.
 • Modulul Service Order Management permite companiilor sa furnizeze servicii de calitate clientilor, ajutand la cresterea satisfactiei clientilor si a loialitatii fata de marca.Acesta permite companiilor sa supravegheze operatiunile de gestionare a serviciilor, de la comenzile de procesare, pana la derularea contractelor si gestionarea tehnicienilor.
 • Modulul ajuta companiile sa planifice si sa gestioneze cererea, cu planificarea programelor de productie si a instrumentelor de planificare a cerintelor de materiale si sa creeze comenzi de productie si achizitie pe baza prognozelor cererii si nivelurilor de inventariere.Utilizatorii din industria producatoare pot crea ordine de productie, pot produce si gestiona versiuni alternative ale materialelor de productie si pot externaliza anumite operatiuni din cadrul unei comenzi de productie catre alti subcontractanti.

Clientii nostri

Recomandari

 • Consideram ca Microsoft Dynamics NAV este o solutie optima pentru noi, contribuind la eficientizarea proceselor din organizatie. De asemenea, colaborarea cu echipa COSMO CONSULT a fost excelenta, atat pe perioada implementarii, cat si ulterior pentru serviciile de suport oferite.
  Marius Mărginean
  Phoenix Mecano - IT Manager
 • Soluția a asigurat o monitorizare mai buna a proceselor, contribuind totodata la eficientizarea activitatilor si la o economie de personal. Microsoft Dynamics NAV a contribuit la un salt calitativ in desfasurarea activitatii, printre punctele forte numarandu-se centralizarea datelor si suportul decizional in timp real.
  Liviu Stan
  MOL Retail - IT Manager

Afla mai multe

Contacteaza-ne daca vrei sa afli mai multe detalii.

image/svg+xml Contacteaza-ne Iti vom raspunde in aceeasi zi.
 • in 40 de tari am implementat solutii
 • peste 20 ani de experienta de solutii Microsoft Dynamics
 • 40 000 de utilizatori folosesc solutiile noastre

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

Share Trimite pe e-mail

Feedback