Procesele de afaceri nu sunt documentate sau transparente? Sunt greu de urmarit?

Exista etape inutile in cadrul proceselor?

Informatiile nu sunt la indemana?

Implementarea unui flux de lucru automat utilizat pentru optimizarea gestionarii documentelor si pentru transparenta si urmarirea fluxurilor de lucru aferente - Digital Process Automation (Automatizarea Proceselor Digitale), acesta este raspunsul. Automatizarea proceselor le transforma in procese structurate, logice, eficiente. Scopul nostru este sa optimizam si sa punem in valoare procesele din cadrul companiilor, cu solutiile software de automatizare a proceselor ale platformei low code Oriana.

Care sunt avantajele tale?

  • Timp redus. Eliminarea sarcinilor manuale, incurajarea colaborarii si imbunatatirea comunicarii reduc timpul necesar pentru finalizarea proceselor.
  • Erori putine. Evitarea erorilor umane duce la un produs de calitate superioara.
  • Vizibilitate mai buna. Automatizarea inseamna operatiuni fara intrerupteri; ii ajuta pe angajati sa lucreze mai eficient si le permite sa se concentreze pe rezultate.
  • Experiente imbunatatite. Prin automatizare, fiecare etapa a unui proces poate fi contorizata astfel incat , la final, sa se poata realiza masurarea si optimizarea proceselor. Se pot observa decalajele de performanta si se pot lua masuri in consecinta.
  • Costuri mici. Automatizarea inseamna operatiuni fara intrerupteri; ii ajuta pe angajati sa lucreze mai eficient si le permite sa se concentreze pe rezultate.

Cum inovam procesele prin low-code?

 Low-code este o tehnologie obligatorie pentru companiile digitale moderne. Poti adauga module functionale pre-definite si blocuri de aplicatii pentru platforma low-code, permitand programatorilor sa creeze prototipuri in cateva zile si solutii complete, in cateva saptamani. Automatizezi procesele complexe, conectezi sistemele disparate si modernizezi vechea solutie software, incurajezi angajatii, in timp ce clientii sunt multumiti. Incepi cu module, apoi configurezi solutia dupa nevoile afacerii tale si te conectezi cu usurinta la intregul mediu IT.

Oriana, digital process automation, dpa, automatizarea proceselor digitale, low code, cosmo consult

Oriana este o platforma de dezvoltare low-code, cu un motor puternic de flux de lucru incorporat, care sprijina dezvoltarea de aplicatii cu un set bogat de functii in continua expansiune si blocuri de aplicatii pre-construite. Platforma se extinde constant, iar numarul si functionalitatea blocurilor de aplicatii pre-construite creste de la an la an.

Platforma Oriana low-code, ca instrument  BPM  (Business Process / Workflow Management), permite functionarea complet digitala, optimizata. Instrumentul isi propune sa sustina, sa controleze si sa eficientizeze procesele de afaceri prin automatizarea acestora.

Managementul achizitiilor

Poti urmari toti furnizorii, contractele, solicitarile si aprobarile? Cu solutia de management al achizitiilor de la Oriana poti automatiza si integra toate activitatile legate de achizitii. Construita pe platforma low-code, poti implementa solutia rapid, ieftin si o poti personaliza cu usurinta.

Toate procesele de aprovizionare intr-un singur sistem
Poti crea planuri si evenimente de aprovizionare, poti gestiona RFx-urile si listele de preturi ale furnizorilor si poti selecta si adauga furnizori.
Managementul centralizat al contractelor
Gestionezi toate contractele cu furnizorii intr-un singur depozit central. Urmaresti cu usurinta intocmirea contractului, actualizezi, creezi alerte pentru date importante.
Rechizitionare simpla
Creezi fluxuri de lucru de solicitare care se potrivesc proceselor tale de aprobare intr-un singur sistem. Urmaresti toate solicitarile si aprobarile cu trasabilitate si control complet.
Achizitii simplificate
Creezi comenzi de achizitie din contracte sau licitatii. Urmaresti statusul comenzilor de achizitie si performanta furnizorilor, inregistrezi documentele de livrare.
Raportare si planificare
Stabilesti planuri de achizitii si urmaresti progresul fata de KPI pentru a identifica oportunitatile de imbunatatire. Ai o imagine unificata a tuturor activitatilor de achizitii.

De ce sa te focusezi pe procese?

Conform unui sondaj al liderilor de afaceri realizat de McKinsey in 2020, 66% dintre repondenti au spus ca organizatiile lor au inceput un proiect de automatizare a proceselor de afaceri in una sau mai multe locatii, procent in crestere cu 11% fata de anul anterior. 

 

Completeaza formularul de mai jos si descarca whitepaper-ul:


Afla mai multe

Contacteaza-ne daca vrei sa afli mai multe detalii.

image/svg+xml Contacteaza-ne Iti vom raspunde in aceeasi zi.
  • in 40 de tari am implementat solutii
  • peste 20 ani de experienta de solutii Microsoft Dynamics
  • 40 000 de utilizatori folosesc solutiile noastre

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

Share Trimite pe e-mail

Feedback