10 esettanulmány
Biasicom

Microsoft Dynamics NAV aduce schimbari benefice pentru compania de retail BIASICOM

image/svg+xml 15. ianuarie 2018.

Microsoft Dynamics NAV a inlocuit cu succes sistemul vechi folosit de BIASICOM, schimbarea avand beneficii masurabile pentru companie. "Foloseam un sistem care nu acoperea componenta de retail, instrument de care compania noastra avea din ce in ce mai mare nevoie", declara reprezentantul BIASICOM.

Electromagnetica

Microsoft Dynamics AX a fost aleasa de catre ELECTROMAGNETICA

image/svg+xml 08. august 2018.

„Electromagnetica a facut un salt enorm implementand Microsoft Dynamics AX. Am trecut de la o aplicatie proprie, dezvoltata la inceputul anilor ’90, la o solutie internationala. Un astfel de pas influenteaza, fara echivoc, structura interna a unei societati si adauga procent la riscul de implementare."

Eni

Microsoft Dynamics NAV pentru Eni Romania

image/svg+xml 15. ianuarie 2018.

Implementarea Microsoft Dynamics NAV la Eni Romania a adus diferente substantiale la nivel de eficienta a afacerii. "Microsoft Dynamics NAV a contribuit la un salt calitativ in desfasurarea activitatii, printre punctele forte numarandu-se centralizarea datelor si suportul decizional in timp real", a declarat reprezentantul Eni Romania.  

Euromaster

EUROMASTER alege sa raspunda nevoilor de business cu Microsoft Dynamics NAV

image/svg+xml 15. ianuarie 2018.

XAPT Solutions a implementat solutia integrata Microsoft Dynamics NAV. Aceasta a inlocuit un sistem vechi, care nu putea tine pasul cu evolutia pozitiva a business-ului. Ne-am dorit in primul rand functionalitati adaptate business-ului, specifice domeniului de activitate. In al doilea rand, am cautat un sistem integrat care sa inglobeze si activitatea de contabilitate.

Hartl

Microsoft Dynamics AX, pregatita sa raspunda cerintelor de business ale Hartl

image/svg+xml 15. ianuarie 2018.

"Am concluzionat ca Microsoft Dynamics AX este capabila sa indeplineasca toate cerintele de afaceri ale Grupului nostru. Sistemul si-a dovedit capacitatile oferind flexibilitate in furnizarea cerintelor operationale pentru trei companii sub o singura entitate juridica, acoperind cerinte legale distincte pentru fiecare dintre cele trei tari (Romania, Austria si Bulgaria)", a declarat reprezentantul companiei.

Phoenix Mecano

Microsoft Dynamics NAV pentru productia Phoenix Mecano

image/svg+xml 15. ianuarie 2018.

"Dupa implementarea solutiei Microsoft Dynamics NAV, lucrurile s-au schimbat radical. Daca anterior implementarii solutiei ERP nu eram in masura sa cuantificam cu exactitate costurile de productie, acum pentru a afla costurile pentru un produs nou sunt necesare maxim 10 minute pentru configurare. De asemenea, suntem capabili sa cunoastem costurile si profitul in timp real atat la nivel de categorie de produs, cat si la nivelul fiecarui produs",

Preturi Pentru Tine

Preturi Pentru Tine a continuat dezvoltarea companiei cu Microsoft Dynamics NAV

image/svg+xml 15. ianuarie 2018.

Preturi Pentru Tine folosea o solutie care, in conditiile unor planuri de extindere, atat pe plan intern cat si international, nu mai acoperea nevoile de business ale companiei. Pentru realizarea obiectivelor stabilite, PPT avea nevoie de o solutie care sa le furnizeze acele informatii necesare pentru fundamentarea deciziilor de extindere a retelei de magazine, de distributie, atat la nivel intern, cat si pe plan extern. "Am ales solutia Microsoft Dynamics NAV / LS Retail fiindca indeplinea cel mai bine necesitatile noastre; a contat pentru noi si faptul ca solutia este internationala", a declarat reprezentantul companiei.

Quipu

QUIPU a implementat Microsoft Dynamics AX cu XAPT Solutions

image/svg+xml 15. ianuarie 2018.

Cerintele tot mai extinse pentru realizarea rapoartelor interne au depasit treptat functionalitatile sistemului folosit. Pornind de la dorinta de eficientizare a proceselor mentionate mai sus, a aparut si ideea de migrare a cat mai multor procese interne catre o noua solutie integrata, cu scopul de a folosi un sistem unic pentru toate ariile. Astfel, s-a ajuns la concluzia ca Microsoft Dynamics AX va putea raspunde cerintelor de business ale companiei. In faza a doua a proiectului au fost incluse in scopul proiectului si ariile de Procurement si Travel Expenses Management.

Rebu

Microsoft Dynamics AX a substituit o solutie veche pentru REBU (RER)

image/svg+xml 15. ianuarie 2018.

Lipsa de integrare a vechilor sisteme a determinat compania sa aleaga o aplicatie ERP integrata in adevaratul sens al cuvantului. „Microsoft Dynamics AX a contribuit la creșterea eficienței operaționale a companiei cu peste 80%. De asemenea, am apreciat foarte mult suportul profesionist al echipei XAPT Solutions in implementarea unui proiect ERP complex. Printre avantajele aduse de Microsoft Dynamics AX s-a numarat eliminarea muncii duble in procesul de facturare. Noul sistem permite realizarea automata a notelor contabile si o integrare totala a tuturor modulelor din sistem cu componenta financiar-contabila", a declarat reprezentantul companiei.

Stihl

STIHL Romania, primul proiect Microsoft Dynamics NAV din Romania

image/svg+xml 15. ianuarie 2018.

Filiala din Romania a optat inca de la deschidere pentru implementarea Navision (numele anterior al solutiei Microsoft Dynamics NAV). "In cei peste 18 ani de utilizare, sistemul Microsoft Dynamics NAV si-a demonstrat capacitatea de a raspunde diverselor provocari de business. De asemenea, am apreciat posibilitatile de personalizare si capacitatea acestuia de a fi integrat cu diverse alte aplicatii", a declarat reprezentantul companiei.

1/2