10 esettanulmány
AISB

American International School of Bucharest a implementat Microsoft Dynamics NAV

image/svg+xml 14. octombrie 2020.

COSMO CONSULT este primul partener Microsoft din Romania care a implementat Microsoft Dynamics NAV in cadrul unei institutii educationale. Competenta echipei de implementare si experienta regionala a grupului au fost principalii factori care au contribuit la alegerea COSMO CONSULT pentru implementarea realizata la AISB.

Biasicom

Microsoft Dynamics NAV aduce schimbari benefice pentru compania de retail BIASICOM

image/svg+xml 15. ianuarie 2018.

Microsoft Dynamics NAV a inlocuit cu succes sistemul vechi folosit de BIASICOM, schimbarea avand beneficii masurabile pentru companie. "Foloseam un sistem care nu acoperea componenta de retail, instrument de care compania noastra avea din ce in ce mai mare nevoie", declara reprezentantul BIASICOM.

Electromagnetica

Microsoft Dynamics AX a fost aleasa de catre ELECTROMAGNETICA

image/svg+xml 08. august 2018.

„Electromagnetica a facut un salt enorm implementand Microsoft Dynamics AX. Am trecut de la o aplicatie proprie, dezvoltata la inceputul anilor ’90, la o solutie internationala. Un astfel de pas influenteaza, fara echivoc, structura interna a unei societati si adauga procent la riscul de implementare."

Eni

Microsoft Dynamics NAV pentru Eni Romania

image/svg+xml 15. ianuarie 2018.

Implementarea Microsoft Dynamics NAV la Eni Romania a adus diferente substantiale la nivel de eficienta a afacerii. "Microsoft Dynamics NAV a contribuit la un salt calitativ in desfasurarea activitatii, printre punctele forte numarandu-se centralizarea datelor si suportul decizional in timp real", a declarat reprezentantul Eni Romania.  

Euromaster

EUROMASTER alege sa raspunda nevoilor de business cu Microsoft Dynamics NAV

image/svg+xml 15. ianuarie 2018.

COSMO CONSULT a implementat solutia integrata Microsoft Dynamics NAV. Aceasta a inlocuit un sistem vechi, care nu putea tine pasul cu evolutia pozitiva a business-ului. "Ne-am dorit in primul rand functionalitati adaptate business-ului, specifice domeniului de activitate. In al doilea rand, am cautat un sistem integrat care sa inglobeze si activitatea de contabilitate.", a declarat reprezentantul companiei.

Hartl

Microsoft Dynamics AX, pregatita sa raspunda cerintelor de business ale Hartl

image/svg+xml 15. ianuarie 2018.

"Am concluzionat ca Microsoft Dynamics AX este capabila sa indeplineasca toate cerintele de afaceri ale Grupului nostru. Sistemul si-a dovedit capacitatile oferind flexibilitate in furnizarea cerintelor operationale pentru trei companii sub o singura entitate juridica, acoperind cerinte legale distincte pentru fiecare dintre cele trei tari (Romania, Austria si Bulgaria)", a declarat reprezentantul companiei.

KARL STORZ

KARL STORZ a implementat Power BI

image/svg+xml 16. octombrie 2020.

COSMO CONSULT a implementat Power BI la KARL STORZ Endoscopia Romania. Power BI este un instrument de raportare și vizualizare de date care face parte din suita Microsoft Dynamics 365. Fiind o platformă de Business Intelligence, Power BI oferă companiilor oportunitatea de a transforma datele în informație semnificativă, vizualizându-le în mod interactiv.

Orkla

Orkla Foods Romania a ales implementarea Microsoft Dynamics AX

image/svg+xml 14. octombrie 2020.

Cerintele tot mai complexe ale afacerii au depasit treptat functionalitatile sistemului folosit. Imposibilitatea luarii deciziilor in timp util pe baza datelor detinute a generat decizia de orientare spre o alta solutie de business. Proiectul de implementare a fost complex, cu provocari pe masura, Microsoft Dynamics AX fluidizand atat fluxurile intre fabrici, cat si pe cel dintre acestea si sediul central.

Phoenix Mecano

Microsoft Dynamics NAV pentru productia Phoenix Mecano

image/svg+xml 15. ianuarie 2018.

"Dupa implementarea solutiei Microsoft Dynamics NAV, lucrurile s-au schimbat radical. Daca anterior implementarii solutiei ERP nu eram in masura sa cuantificam cu exactitate costurile de productie, acum pentru a afla costurile pentru un produs nou sunt necesare maxim 10 minute pentru configurare. De asemenea, suntem capabili sa cunoastem costurile si profitul in timp real atat la nivel de categorie de produs, cat si la nivelul fiecarui produs", a declarat reprezentantul companiei.

Preturi Pentru Tine

Preturi Pentru Tine a continuat dezvoltarea companiei cu Microsoft Dynamics NAV

image/svg+xml 15. ianuarie 2018.

Preturi Pentru Tine folosea o solutie care, in conditiile unor planuri de extindere, atat pe plan intern cat si international, nu mai acoperea nevoile de business ale companiei. Pentru realizarea obiectivelor stabilite, PPT avea nevoie de o solutie care sa le furnizeze acele informatii necesare pentru fundamentarea deciziilor de extindere a retelei de magazine, de distributie, atat la nivel intern, cat si pe plan extern. "Am ales solutia Microsoft Dynamics NAV / LS Retail fiindca indeplinea cel mai bine necesitatile noastre; a contat pentru noi si faptul ca solutia este internationala", a declarat reprezentantul companiei.

1/2