Industria IT

Dynamics 365 Finance (anterior Microsoft Dynamics AX sau Axapta)

Provocari

Industria IT este una dintre cele cu multe provocari, companiile trebuie sa se adapteze cerintelor in continua schimbare ale clientilor lor. Exista o multime de oportunitati in industria IT, iar companiile trebuie sa se concentreze pe eforturile de a cunoaste aceste schimbari si, totodata, de a dezvolta noi solutii pentru a se adapta la piata. Companiile trebuie sa profite, in favoarea lor, de beneficiile progreselor din industrie.

Solutia

Companiile incearca sa gestioneze riscurile unei piete in plina evolutie cu ajutorul tehnologiilor inovatoare care le permit sa se dezvolte in aceasta lume moderna.Microsoft Dynamics 365 Finance dispune de o serie de instrumente ce ofera suport pentru cresterea eficientei operationale si a performantei companiilor, prin acces in timp real la informatii, resurse si date, folosindu-le pentru luarea de decizii strategice. 

Operatiuni eficiente in fiecare zi

  • Unificarea operatiunilor financiare si de afaceri permite companiilor sa asigure vizibilitate in timp real cu scopul de a lua decizii fundamentate, mai rapid, legate de alocarea resurselor si adaptarea la cerintele clientilor.
  • Transformarea companiilor prin reproiectarea cu usurinta a proceselor fara a perturba operatiunile este esentiala pentru ca acestea sa ramana competitive.Solutia are capacitati de integrare out-of-the-box cu sistemele software existente.
  • Sprijinirea companiilor sa creasca in ritmul propriu inseamna sa le oferi acestora posibilitatea si flexibilitatea de a alege modlitatea de modernizare, in cel mai potrivit ritm, putand face afaceri de oriunde si oricand.

Caracteristici

  • Ofera putere angajatilor sa ia decizii informate si rapide pe baza datelor, in timp real
  • Transforma produsele cu ajutorul operatiunilor integrate si a productiei agile
  • Imbunatateste procesele de afaceri prin oferirea unei viziuni globale asupra operatiunilor companiei
  • Fidelizeaza clientii printr-o experienta de cumparare personalizata de-a lungul intregului ciclu de cumparare

Adaptata industriei IT

Cloud

Microsoft Dynamics 365 ajuta profesionistii din industria IT sa administreze cresterea afacerii, sa minimizeze riscurile, sa imbunatateasca productivitatea si sa furnizeze o experienta de cumparare exceptionala clientilor prin intermediul instrumentelor de imbunatatire a vitezei de afaceri a companiilor. 

Mobilitate

Dynamics 365 Finance ofera mobilitate proceselor de business ale companiilor. Permite angajatilor sa lucreze de oricunde si in orice moment pentru a pastra satisfactia clientilor si a creste productivitatea, cu scopul final de a creste profitabilitatea. 

Spatii de lucru

Dynamics 365 Finance furnizeaza utilizatorilor spatii de lucru bazate pe roluri ce fac legatura intre angajati si date si procese pentru a lua decizii mai bune. 

Clientii nostri

Afla mai multe

Contacteaza-ne daca vrei sa afli mai multe detalii.

image/svg+xml Contacteaza-ne Iti vom raspunde in aceeasi zi.
  • in 40 de tari am implementat solutii
  • peste 20 ani de experienta de solutii Microsoft Dynamics
  • 40 000 de utilizatori folosesc solutiile noastre

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

Share Trimite pe e-mail

Feedback