Inoveaza procesul de productie discreta

cu COSMO Advanced Manufacturing Pack

Provocari

Companiile producatoare se confrunta astazi cu provocari majore: concurenta sporita la nivel national si international, costuri ridicate ale materiilor prime si energiei, reglementarile in vigoare si viteza progresului tehnologic, care impun necesitatea de a inova si capacitatea de a utiliza in mod optim resursele disponibile.

Solutia

COSMO Advanced Manufacturing Pack te ajuta sa planifici cu exactitate capacitatea de productie, sa gestionezi procesele de productie in mod flexibil si in detaliu si sa utilizezi eficient resursele de productie. Astfel, reduci costurile de productie si raspunzi rapid si fiabil la solicitarile clientilor.

O solutie completa: de la proiect pana la productie

Indiferent daca este vorba de inginerie mecanica, instalatii sau echipamente si aparate, fie ca vorbim despre productia clasica, de dimensiuni medii sau despre afaceri internationale in intreprinderi mari, cu solutia ERP potrivita pentru planificarea productiei, poti seta cursul viitorului digital al companiei tale de azi, asigurandu-te ca maine vei fi deja in pas cu trendul.

Proiectare, dezvoltare (CAD)

Sistemul este integrat cu mai mult de 20 de programe CAD astfel incat fiecare departament are acces la cele mai recente liste de materiale (BOM) si poti fi sigur ca utilizezi versiunea curenta. Integrarea faciliteaza in mod semnificativ fluxul de informatii intre departamentele de proiectare si productie, reduce riscul de eroare si eficientizeaza activitatea din cadrul departamentului.

Achizitie

Sistemul faciliteaza cooperarea departamentelor de productie si achizitii pentru a planifica dinamic achizitiile pentru fiecare proiect si pentru a informa productia cu privire la termenele limita. Solutia ofera toate functiile necesare pentru accesarea informatiilor despre livrarea de materiale sau piese, pentru a monitoriza procesele de productie in locatii externe si pentru a putea monitoriza facturile primite.

Productie

Departamentul de productie poate face mai mult decat sa produca un produs conform instrucțiunilor. Scopul solutiei este de a oferi departamentului de productie cele mai importante informatii actualizate conform schimbarilor din proces! Aceasta inseamna ca departamentul va putea tine pasul cu planificarea! Timpii de oprire si curatare pot fi planificati in etapa de comanda. Departamentul de productie va functiona mai eficient, fara a putea fi fortat sa respecte termene neexecutabile.

Alte beneficii:

Liste dinamice de materiale (BOM) - ajuta la gestionarea flexibila a intregului proces
Configuratorul - sprijina vanzatorul sa selecteze piesele potrivite pentru produs
Calcularea de preturi mai exacte prin intermediul datelor gestionate in sistemul ERP
Integrarea procesului de achizitii
Planificarea transparenta a costurilor

solutii erp productie
Despre complexitatea procesului de productie si raspunsul solutiei COSMO la provocarile aferente acestuia vorbim in trei webinarii diferite. Alege subiectul care te intereseaza si urmareste evenimentul online.

Vrei sa afli mai multe?

COSMO Advanced Manufacturing Pack este un sistem integrat unic, care gestioneaza in mod transparent datele de afaceri prin calcule flexibile ale costurilor si preturilor, Liste de Materiale dinamice si optimizarea planificarii productiei. Poti incepe planificarea proiectului, afla mai multe citind despre cei 4 pasi catre un proiect de succes:

Citeste articolul

Afla mai multe

Contacteaza-ne daca vrei sa afli mai multe detalii.

image/svg+xml Contacteaza-ne Iti vom raspunde in aceeasi zi.
  • in 40 de tari am implementat solutii
  • peste 20 ani de experienta de solutii Microsoft Dynamics
  • 40 000 de utilizatori folosesc solutiile noastre

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

Share Trimite pe e-mail

Feedback