Creste potentialul fermei tale!

Solutii flexibile pentru digitalizarea agriculturii.

Provocari

Intr-o zona cu pamant roditor, asa cum este Romania, agricultura a fost dintotdeauna o activitate de baza. Cu toate acestea, in vremurile de azi, din ce in ce mai schimbatoare, agricultura necesita multa atentie din partea fermierilor si, nu de putine ori, acestia au nevoie de ajutorul tehnologiei. 

Solutia

Tehnologiile Microsoft Azure acopera cerintele specifice acestei industrii, ajutand fermierii in gestionarea activitatilor, oferind o imagine globala asupra fermelor si monitorizand atent culturile. 

Ghideaza agricultura catre eficienta maxima

Raspunsul ideal pentru administrarea agriculturii este reprezentat de imbratisarea tehnologiei special creata pentru optimizarea operatiunilor specifice industriei agricole. 

Obtii o imagine globala
Ai tot timpul o imagine de ansamblu a ceea ce se intampla in ferma ta, primind informatii precise si complete, astfel incat tu sa poti gestiona cu usurinta si incredere toate activitatile corespunzatoare.
Iei decizii rapid si economisesti timp
Nu mai ai motive sa te indoiesti de actiunile tale - poti lua deciziile rapid si intr-un mod corect, pe baza analizei datelor avute la dispozitie in orice moment.
Optimizezi operatiunile

Avand la dispozitie previziuni despre starea vremii si informatii despre daunatori, stocuri sau utilaje agricole detinute, facilitezi optimizarea gestionarii fermei tale.


Indiferent daca ai nevoie de o solutie pentru gestionarea culturilor agricole sau pentru fermele de animale, primul pas este sa intelegi cum te-ar putea ajuta digitalizarea pentru a creste eficienta si productivitatea in domeniul tau. Cel mai important este sa stii ca exista solutii personalizabile si flexibile, astfel incat sa se potriveasca nevoilor de orice fel. 

Beneficiile solutiilor software pentru agricultura

  • Gestionezi sarcinile zilnice

  • Identifici daunatorii si recunosti bolile culturilor

  • Stii intotdeauna prognoza meteo

  • Localizezi in timp real utilajele agricole

  • Ai informatii actualizate de stocuri

Agricover conecteaza fermierii de astazi cu agricultura de maine

Agricultura este un domeniu in continua dezvoltare, iar fermierii, alimentati de dorinta de a deveni mai productivi, au inceput sa caute diverse metode de eficientizare, transformand radical domeniul agricol. Agricover este una dintre companiile care se afla permanent in dialog cu fermierii, fiindu-le alaturi si dezvoltand solutii inovatoare, prin intermediul carora sa atinga un nivel de performanta ridicat in agricultura digitala, cu mijloace moderne. Cu ajutorul tehnologiilor moderne, Agricover faciliteaza accesul fermierilor la instrumente digitale care sa ii sprijine in dezvoltarea unor afaceri profitabile, indiferent de marimea acestora.

Afla mai multe

Afla mai multe

Contacteaza-ne daca vrei sa afli mai multe detalii.

image/svg+xml Contacteaza-ne Iti vom raspunde in aceeasi zi.
  • in 40 de tari am implementat solutii
  • peste 20 ani de experienta de solutii Microsoft Dynamics
  • 40 000 de utilizatori folosesc solutiile noastre

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

Share Trimite pe e-mail

Feedback