XAPT Solutions, partener Microsoft, furnizor al solutiilor de business Microsoft Dynamics ERP, s-a mutat intr-un sediu nou.

XAPT Solutions are sediu nou

„Anul acesta ne-am marit echipa. Angajarile, proces ce se afla in derulare si va continua pana la finalul acestui an, au generat necesitatea unui spatiu mai mare in care sa ne desfasuram activitatea. Astfel, ne vom continua activitatea in centrul Bucurestiului, cladirea nefiind departe de vechiul sediu, insa intr-un spatiu personalizat, mai incapator”, a declarat Mihai Madussi, Managing Director XAPT Solutions.

„Mutarea a fost si momentul finalizarii procesului de office rebranding, inceput anul trecut. Am adaptat mediul ambiental la valorile brandului si am creat spatii de recreere atat de importante noua, echipei. Cea mai importanta realizare este faptul ca acest spatiu ni se potriveste, ne regasim in el si ne inspira”, a continuat Anca Lazarescu, Sales Director XAPT Solutions.

XAPT Solutions face parte din XAPT Group, clasat ca partener principal Microsoft Dynamics ERP in regiunea Europei Centrale si de Est si unul dintre cei mai mari la nivel mondial. Grupul este prezent, prin proiecte, pe 5 continente, avand birouri in Australia, Bulgaria, Canada, Ungaria, Romania, Statele Unite ale Americii si parteneri in multe alte tari.

In Romania, XAPT Solutions are o experienta de 18 ani, concretizata azi in peste 160 proiecte Microsoft Dynamics, fiind partenerul Microsoft cu cea mai mare stabilitate in piata.

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

0 share-uri

Mai multe noutati