XAPT Solutions anunta disponibilitatea pachetului de localizare romanesc pentru Dynamics 365 for Finance and Operations (noua denumire pentru Microsoft Dynamics AX).

Localizarea romaneasca XAPT pentru Dynamics 365 for Operations permite companiilor sa raspunda cerintelor legale printr-o multitudine de functionalitati specifice –contabilitate, mijloace fixe, declaratii (INTRASTAT, VIES, D394 etc.), TVA, stocuri, productie.

Costin_Tiru

Costin Tiru, Services Director

Dynamics 365 for Finance and Operations este pregatita pentru mediul de business romanesc, asigurand alinierea solutiei la cerintele companiilor din Romania. Localizarea include, desigur, si interfata in limba romana, acest lucru reducand substantial timpul necesar pentru acomodarea utilizatorilor cu solutia. Un important avantaj al acestei localizari si, totodata, o premiera din punct de vedere tehnologic, este realizarea acesteia sub forma unor extensii bazate pe evenimente, ceea ce va permite atat integrarea ulterioara cu usurinta a acestui pachet in orice implementare, dar si inglobarea cu costuri minime sau chiar zero a actualizarilor lunare ale produsului realizate de Microsoft. Este un mare pas inainte, cu beneficii la nivelul reducerii timpului si costurilor de redesign ulterior al localizarii. Pachetul de localizare a fost deja livrat primului client”, a declarat Costin Tiru, Services Director, XAPT Solutions Romania.  

Dynamics 365 for Finance and Operations este o solutie de tip ERP care adreseaza toate ariile de activitate dintr-o organizatie: logistica, productie, resurse umane, proiecte, depozite, retail, management financiar etc. Acest tip de solutie combina cu succes bune practici acceptate global cu functionalitati locale.

Dynamics 365 for Operations, lansata in aprilie 2016 ca noul Microsoft Dynamics AX si inglobata la sfarsitul anului trecut in suita Dynamics 365 Enterprise Edition, este raspunsul Microsoft la nevoia de mobilitate, flexibilitate si functionare neintrerupta (high availability) a mediului de business, oferind capabilitati de ERP si CRM intr-un singur loc. Viziunea Microsoft „Cloud first, Mobile first” sustine disponibilitatea in cloud, solutia putand fi accesata oricand si de oriunde, prin intermediul oricarui dispozitiv.

„Localizarea XAPT pentru Dynamics 365 for Operations va fi in curand regasita si in Microsoft AppSource, pentru o mai rapida accesare si testare de catre potentialii clienti. In acest fel ne aliniem misiunii Microsoft „de a imputernici fiecare persoana si /sau organizatie sa obtina mai mult”, a declarat Costin Tiru, Services Director, XAPT Solutions Romania.

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

0 share-uri

Mai multe noutati