XAPT Solutions anunta livrarea pachetului de localizare pentru Dynamics 365 for Finance and Operations (noua denumire pentru Microsoft Dynamics AX).

Clientul este o companie internationala, lider mondial in outsourced omnichannel customer experience management. In Romania, compania ofera customer care, suport tehnic, de vanzari si de colectare a datoriilor catre principalii jucatori din piata, inclusiv banci, retail, media, edituri, automobile, produse alimentare, IT&C, de asigurare, companii farmaceutice si operatori de telecomunicatii.

Costin_Tiru

Costin Tiru, Services Director

„Livrarea pachetului de localizare a celei mai noi solutii Microsoft, Dynamics 365 for Finance and Operations, permite clientului sa raspunda cerintelor legale printr-o multitudine de functionalitati specifice pietei locale. Este un proiect livrat la timp, ce a necesitat si cateva customizari cerute de catre client. Semnarea primului contract intr-un timp scurt dupa anuntarea disponibilitatii pachetului de localizare pentru Romania este dovada ca mediul de business este pregatit pentru noile tendinte, de cloud si mobility. Specificitatea acestui pachet de localizare este legata de integrarea ulterioara facila in orice implementare, dar si inglobarea cu costuri minime sau chiar zero a actualizarilor lunare ale produsului, realizate de Microsoft. Reducerea timpului si a costurilor de redesign ulterior sunt principalele avantaje ale unui astfel de proiect”, a declarat Costin Ţîru, Services Director, XAPT Solutions Romania.

Dynamics 365 for Finance and Operations, este o solutie de tip ERP lansata in aprilie 2016 ca noul Microsoft Dynamics AX si inglobata la sfarsitul anului trecut in suita Dynamics 365 Enterprise Edition, este raspunsul Microsoft la nevoia de mobilitate, flexibilitate si functionare neintrerupta (high availability) a mediului de business, oferind capabilitati de ERP si CRM intr-un singur loc. Viziunea Microsoft „Cloud first, Mobile first” sustine disponibilitatea in cloud, solutia putand fi accesata oricand si de oriunde, prin intermediul oricarui dispozitiv.

XAPT Solutions are o experienta de peste 20 ani, concretizata la momentul actual in peste 250 de proiecte Microsoft Dynamics ERP, fiind partenerul Microsoft cu cea mai mare stabilitate in piata.

 

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

0 share-uri

Mai multe noutati