Solutia ERP SmartBiz 365 a fost lansata de catre XAPT pe piata romaneasca. Mihai Ionescu, Senior Sales Consultant, explica ce caracteristici si avantaje prezinta noua solutie ERP.

Mihai Ionescu, Senior Sales Consultant

Mihai Ionescu, Senior Sales Consultant

1. XAPT Solutions a intrat cu un produs nou pe piata romaneasca – SmartBiz 365. Care este feedback-ul primit pana acum din partea mediului antreprenorial?

SmartBiz 365 a venit in intampinarea IMM-urilor din zona de distributie si servicii profesionale, care isi doresc o solutie ERP premium, la costuri accesibile si cu implementare rapida.

Putem spune ca dupa un an de zile de la lansarea produsului, mediul antreprenorial a reactionat neasteptat de bine. Reactia pozitiva are la baza atat proiectele finalizate pana in prezent cat si interesul in continua crestere din partea potentialilor clienti. Setul complet de functionalitati preconfigurate, utilizarea solutiei pe baza de abonament lunar (cateva zeci de euro per utilizator) si timpul scurt de instalare sunt cateva dintre caracteristicile apreciate.

2. Care ar fi situatiile in care un antreprenor se gandeste la o solutie ERP si de ce ar alege SmartBiz 365?

In primul rand vorbim despre companiile care doresc sa migreze, ca urmare a evolutiei in crestere a activitatii, de la programele informatice traditionale de contabilitate catre solutii ERP complete. Apoi sunt  firmele nou infiintate, care trebuie  sa porneasca la drum rapid si cu o investitie minima, fiind in cautare de sisteme la “cheie”, stabile si fiabile. Prin caracteristicile sale, SmartBiz 365 acopera cu succes ambele situatii:

  • Este disponibil in Cloud, sub forma de serviciu, fara costuri de infrastructura, licentiere si mentenanta;
  • Inglobeaza peste 200 de funcționalitați de industrie “ready to use”, dezvoltate de XAPT peste platforma Microsoft Dynamics;
  • Implementarea este rapida si la un pret fix, produsul fiind  preconfigurat;
  • Integrarea nativa cu aplicatii Microsoft ca Office 365, Power BI sau Power Apps asigura un ecosistem complet de control al business-ului, de tip “end-to-end”.

3. Sunt directiile de dezvoltare urmarite de orice antreprenor pentru propriile afaceri avute in vedere de planurile pentru SmartBiz 365?

Daca luam ca exemplu un start-up, dupa perioada de stabilizare urmeaza cea de dezvoltare: diversificarea gamei de produse, adaugare de noi linii de business, cresterea fortei de munca, extindere geografica, etc. SmartBiz 365 este un ERP pregatit pentru aceste schimbari, avand la baza o tehnologie moderna, aliniata in permanenta la evolutia industriei, peste care se adauga experienta XAPT acumulata in sute de proiecte derulate pana in prezent in Romania.

Interviu sustinut de Mihai Ionescu pentru Revista Biz.

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

0 share-uri

Mai multe noutati