In fiecare an, in cadrul evenimentului Microsoft Inspire, se anunta partenerii ce au primit titlul de „Inner Circle for Microsoft Business Applications”. Aceasta titulatura se acorda de catre Microsoft celor mai importanti parteneri din intreaga lume, acestia constituind furnizorii de top, la nivel mondial. COSMO CONSULT, unul dintre cei mai importanti experti in solutii Microsoft Dynamics si transformare digitala din Europa, a fost onorat cu acest titlu pentru al optulea an la rand.

O carte de vizita in reteaua de parteneri Microsoft

In multitudinea de companii specializate in solutii Microsoft, furnizorii strategici Microsoft Dynamics 365 se disting si prin calitatea de membri al clubului de elita Inner Circle. Este o comunitate formata de 1% dintre partenerii Microsoft, iar primirea acestui titlu se bazeaza pe criterii stricte care iau in considerare capacitatile organizationale ale partenerului si performantele afacerii, precum si abilitatea acestuia de a-si sprijini cat mai bine clientii in eforturile depuse in procesul de transformare digitala.

In plus, recunoasterea nu se limiteaza la know-how de implementare sau expertiza Microsoft. Aceasta se extinde la potentialul companiei de a fi inovatoare prin solutiile si serviciile proprii. COSMO CONSULT a dovedit, inca o data, ca are aceasta capacitate. Prin urmare, a fost reales unul dintre cei mai importanti parteneri ai Microsoft, din punct de vedere strategic, in 2020. COSMO CONSULT a mai primit acest titlu de sapte ori la rand in ultimii ani.

Oamenii sunt in centrul atentiei

Portofoliul standard al COSMO CONSULT include solutii de afaceri cum ar fi ERP, CRM, Business Intelligence si Data Science, precum si o gama larga de solutii industriale. Progresul digital schimba modul in care oamenii lucreaza, modificand, totodata, conceptul de aplicatie de afaceri. „Solutiile digitale moderne au in vedere nevoile oamenilor, creativitatea lor si colaborarea lor cu alte persoane”, spune Uwe Bergmann, CEO COSMO CONSULT Group.

In aceasta perioada, cel mai important lucru este furnizarea de platforme inteligente, care preiau sarcinile de rutina ale angajatilor, oferindu-le acestora un mediu de lucru care le permite sa aiba contributia proprie. Ca urmare, declara Uwe Bergmann, este cu atat mai important sa nu tratam tehnologiile moderne ca pe un scop in sine: „Transformarea digitala a companiilor este, mai presus de toate, o transformare a culturii corporative. Tehnologia ofera oportunitati; oamenii implicati trebuie sa le fructifice mai departe.”

Implicatiile unui bun partener

Nu doar produsele cloud, eficiente din punct de vedere al costurilor si conceptele inovatoare, precum Intelligent ERP ajuta la orientarea oamenilor din companii in era digitala. Abordarea end-to-end a COSMO CONSULT include, de asemenea, servicii complete de consultanta care ii permit sa se ocupe, in acelasi timp, de procesele de transformare necesare, indiferent daca aceasta inseamna o singura aplicatie sau proiectarea si implementarea unui plan de transformare digitala, la nivelul intregii companii.

„Principiul nostru de baza este ca un bun partener in transformarea digitala trebuie sa fie capabil sa se ocupe de mai mult decat de tehnologie,” concluzioneaza Uwe Bergmann, adaugand si ca “Atunci cand trec printr-o transformare digitala, companiile cauta, mai presus de toate, un partener care sa le sprijine si sa le inteleaga. Sa fim numiti, din nou, Inner Circle arata cat de important este acest subiect si pentru Microsoft.”

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

0 share-uri

Mai multe noutati