COSMO CONSULT anunta primirea titlului de LS Retail Gold Partner pentru 2020. Nivelul Gold Partner este pentru companiile ce au depus eforturi si au obtinut rezultate notabile in vanzari in cursul anului precedent. Compania a mai detinut acest titlu in trecut, de doua ori.

Anca Madussi

Anca Madussi, Sales Director

“Acest titlu ne bucura si ne incurajeaza, in acelasi timp. Este o reconfirmare a eforturilor noastre si cred ca vine la momentul potrivit atat pentru noi, cat si pentru piata. Companiile ce activeaza in retail isi indreapta atentia in aceasta perioada spre digitalizare, ca raspuns al adaptarii la schimbarile majore generate de comportamentul consumatorului si a noilor conditii de desfasurare a activitatii. Avem deja in derulare proiecte pentru mari retaileri din domenii diferite: decoratiuni, electronice sau bauturi. Multumesc echipei pentru implicare si rezultatele obtinute”, a declarat Anca Madussi, Sales Director la COSMO CONSULT.

„Ne bucuram de rezultatele partenerilor nostri si suntem onorati de implicarea lor consecventa fata de produsele si solutiile LS Retail. Suntem mandri sa recunoastem si sa onoram COSMO CONSULT ca partener LS Retail Gold pentru performanțele speciale din ultimul an”, a adaugat Sigrun Dora Saevinsdottir, Chief Operating Officer LS Retail.

Despre LS Retail

Solutiile software LS Retail sunt vandute si implementate la nivel mondial printr-o retea mare de companii partenere certificate. Ecosistemul de parteneri LS Retail a crescut constant de-a lungul anilor si astazi numara peste 380 de companii din 88 de tari.

Datorita cunostintelor si experientei vaste din domeniul industriei, LS Retail este capabil sa ofere solutii pentru a gestiona cerintele operationale complexe ale organizatiilor din domenii precum: fashion, electronice, mobilier, duty free, restaurante, cafenele si multe altele.

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

0 share-uri

Mai multe noutati