Partenerii COSMO ne ajuta sa furnizam servicii de calitate si sa imbunatatim in mod continuu solutiile oferite

Datorita parteneriatului strans cu Microsoft, dar mai ales statutului de membru Inner Circle for Microsoft Business Application, avem posibilitatea de a influenta directia strategica si dezvoltarea viitoare a solutiilor Microsoft Dynamics 365. In acest fel, avem acces usor la inovatiile tehnice si reusim sa oferim clientilor cele mai noi solutii de business, stimuland transformarea digitala si un nivel de performanta ridicat pentru succesul afacerii lor

GISV Global Independent Software Vendor

Microsoft approved and certified Microsoft Dynamics developer.

Microsoft

Alti parteneri COSMO CONSULT

Partner LS Central

LS Retail ofera solutii software pentru retail, fiind lider mondial in dezvoltarea si furnizarea acestora. Solutiile LS Retail sunt configurabile si ajuta firmele ce activeaza in comertul cu amanuntul (fashion, alimentar, comert cu electronice, magazine de bricolaj, duty free, etc.), horeca (restaurant, fast food, bar, pub, etc.), cele de tip bezinarie sau farmacii, si multe altele sa optimizeze practicile de afaceri, sa creasca veniturile si sa satisfaca clientii - mai usor, mai simplu si mai rapid.

Oriana Software, digital process automation

Oriana ajuta companiile din sectorul privat si public sa raspunda celor mai complexe provocari de automatizare a proceselor digitale si sa-si transforme afacerile, inca din 2002. La inceput, au folosit puterea tehnologiei low-code pentru accelerarea proiectarii, dezvoltarii si implementarii solutiilor software. Astazi, platforma Oriana sustine activitatea organizatiilor, agentiilor guvernamentale, companiilor din IT si a furnizorilor independenti de software din intreaga lume.