In calitate de partener Microsoft, lucram cu solutii de business inovatoare care ajuta clientii sa atinga obiectivele strategice

Suntem specializati in dezvoltare si implementare de solutii de afaceri, oferim servicii de consultanta si suport (helpdesk) pentru companii ce activeaza in domeniile productie, distributie, retail si servicii profesionale. Sprijinim mediul de business in procesul de transformare digitala prin intermediul solutiilor Microsoft Dynamics 365 ERP (Dynamics 365 Finance, Dynamics 365 Supply Chain Management, Dynamics 365 Business Central), CRM (Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Marketing, Dynamics 365 Customer Service) si Power Platform. Am primit titlul de Inner Circle pentru Microsoft Business Applications in 2021, acesta clasandu-ne in primii 1% dintre partenerii Microsoft din intreaga lume.

0ani de experienta
0angajati
0proiecte

Valoare adaugata dincolo de tehnologie

Am lucrat in peste 450 de proiecte.  Am aflat care sunt provocarile din fiecare industrie si am dezvoltat solutii care imbunatatesc functionalitatea si performanta solutiilor Microsoft Dynamics ERP. Cu consultanta de specialitate si cele mai noi tehnologii, gasim si implementam solutii potrivite care se aliniaza strategiilor de crestere ale clientilor nostri.

Solutiile dedicate industriilor

Cele mai importante momente din istoria companiei noastre

 • 1992

  In 1992 se infiinteaza LLP (viitoare COSMO CONSULT) la Praga.
 • 1997

  Prima implementare Microsoft Dynamics NAV in Romania.
 • 2002

  LLP devine primul partener Microsoft Dynamics din Romania.
 • 2006

  LLP semneaza primul sau proiect de implementare a solutiei Microsoft Dynamics AX in Romania.
 • 2007

  LLP achizitioneaza departamentul de Microsoft Dynamics NAV al EWIR estWest Informatique Roumanie.
 • 2011

  LLP Dynamics devine entitate de sine statatoare in cadrul LLP Group.
 • 2014

  XAPT Group achizitioneaza toate sucursalele LLP Dynamics.
 • 2017

  XAPT Solutions Romania lanseaza SmartBiz365, primul produs ERP dezvoltat 100% in cloud, disponibil pe baza de abonament lunar. Solutia se adreseaza segmentului IMM si poate fi implementata intr-un timp foarte scurt, oferind optiuni de actualizare continua.
 • 2019

  COSMO CONSULT Group achizitioneaza XAPT Solutions. COSMO CONSULT Group, partener international Microsoft Dynamics, a intrat pe piata romaneasca in urma acestei achizitii. Este una dintre cele mai mari companii multinationale germane care ofera solutii de business focusandu-se, in principal, dar nu exclusiv, pe ERP si CRM (Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Customer Service, Dynamics 365 Marketing), Power Platform (Business Intelligence - Power BI, Power Apps) si alte solutii de business.

Cloud, acum

Solutiile in cloud, IoT, functionalitati de automatizare si machine learning nu sunt notiuni care apartin viitorului, sunt disponibile acum pentru compania ta. Obiectivul nostru este de a facilita accesul clientilor nostri la oportunitatile tehnologice si de afaceri, atat prezente cat si viitoare.

Clientii nostri

"Recunoasterea este cel mai bun motivator." (G. C. Eakedale)