Clientii nostri

Strategia noastra are la baza construirea de relatii de parteneriat pe termen lung. Oferim suport pentru succesul durabil al afacerilor clientilor nostri.Pentru a afla mai multe despre proiectele noastre, consulta detaliile de mai jos. 

  • Quipu GmbH
    Quipu este o companie de consultanta in IT si dezvoltare software, care ofera solutii complete pentru banci si institutii financiare, de la plati electronice la sisteme software. Quipu este detinuta in proportie de 100% de ProCredit Holding, compania mama a unui grup de banci specializate in furnizarea de servicii financiare pentru IMM-uri. Pornind de la dorinta de eficientizare a proceselor mentionate mai sus, a aparut si ideea de migrare a cat mai multor procese interne catre o noua solutie integrata, cu scopul de a folosi un sistem unic pentru toate ariile. Astfel, s-a ajuns la concluzia ca Microsoft Dynamics AX va putea raspunde cerintelor de business ale companiei. Beneficiile in activitate nu au intarziat sa apara. Principalele avantaje ale implementarii modulului de Financial Management sunt legate de transparenta rapoartelor birourilor regionale si posibilitatea de a genera situatii financiare personalizate nevoilor companiei.
  • Preturi Pentru Tine
    Preturi Pentru Tine este un lant de magazine ce comercializeaza imbracaminte si incaltaminte. In 2013 compania si-a extins activitatea si in Republica Moldova, in prezent ajungand la o retea de 161 magazine, in care lucreaza un numar de 1100 angajati. Incepand cu 2015, PPT continua extinderea cu Bulgaria. Pentru realizarea obiectivelor stabilite, PPT avea nevoie de o solutie care sa le furnizeze acele informatii necesare pentru fundamentarea deciziilor de extindere a retelei de magazine, de distributie, atat la nivel intern, cat si pe plan extern. Microsoft Dynamics NAV/ LS Retail este o solutie de management al afacerii disponibila in mai multe limbi si cu suport pentru mai multe valute. Solutia este conceputa pentru a ajuta compania sa-si administreze resursele financiare, sistemul de aprovizionare si resursele umane. Prezenta internationala a COSMO CONSULT a ajutat PPT in acoperirea proiectului de implementare in Europa de Est, prin extinderea proiectului din Romania si in Moldova si Bulgaria.
  • Electromagnetica
    Cu o traditie de peste 80 de ani, Electromagnetica a devenit, in ultimii ani, un competitor important pe piata distributiei de energie. Activitatea companiei este completata de real estate si productie, ramura in cadrul careia sursele de iluminat au o pondere importanta, mai exact productia spoturilor luminoase realizate pe baza tehnologiei LED. Dezvoltarea activitatii a necesitat si gasirea unei solutii pentru eficientizarea acesteia. Astfel, Microsoft Dynamics AX implementata de COSMO CONSULT are o contributie importanta la eficientizarea proceselor de business din cadrul companiei. Electromagnetica a fost unul din cele mai complexe proiecte desfasurate de catre COSMO CONSULT in Romania, dat fiind specificul companiei care executa tipuri de productie diferite si complexe. Implementarea a necesitat constructia de module „a la carte” precum ante si post calculatie a productiei, chirii si utilitati, managementul energiei.

Studii de caz

Citeste mai multe despre clientii nostri! Afla detalii despre schimbarile in activitate si care au fost beneficiile la nivelul activitatii dupa implementarea solutiilor.