Vino in echipa COSMO!

The Power of People

Am construit o echipa de profesionisti pasionati de tehnologie si mediul de business aferent si continuam sa cautam colegi ambitiosi, curiosi, prietenosi si seriosi. Oferim oportunitatea de dezvoltare profesionala pentru a construi o cariera de succes. Credem in promovarea gandirii progresive si a invatarii continue, asigurand un mediu flexibil si colaborativ in echipa, prin incurajarea abilitatilor individuale.

Joburi disponibile

 

De ce sa te alaturi echipei COSMOnautilor?

Noi iti spunem ca...

...vei lucra alaturi de o echipa de colegi pasionati de tehnologie, proactivi si prietenosi pe al caror sprijin poti conta inca de la inceput.

...vei avea posibilitatea de a te dezvolta prin intermediul multor proiecte interesante in care, zi de zi, acumulezi cunostinte noi si lucrezi cu cele mai noi tehnologii de la Microsoft si nu numai. 

...iti vom asculta ideile si le vom lua in considerare.

... vei ajunge repede la birou pentru ca sediul este intr-o zona centrala. Poti fi si mai rapid, lucrand de acasa in aceasta perioada.

...nu in ultimul rand, vom rade impreuna cu fiecare ocazie! 

0angajati
0ani, varsta medie
0ani de experienta
0proiecte in Romania
Beneficii
Lucrezi de unde vrei
Fie ca preferi sa lucrezi din confortul casei tale fie ca iti doresti sa petreci cat mai mult timp cu colegii, iti oferim puterea de a decide.
Echipa receptiva cu spirit tanar
Stim sa facem echipa atat cand vine vorba despre oferirea de ajutor in cadrul unui proiect, cat si atunci cand vrem sa ne relaxam.
Proiecte provocatoare
Vei fi implicat in proiecte care iti vor da sansa sa iti demonstrezi abilitatile, sa gasesti rezolvare oricarei piedici aparute si, nu in ultimul rand, sa inveti continuu.
Evenimente de echipa
Organizam deseori petreceri aniversare in cinstea colegilor sau pur si simplu incheiem o zi de lucru mergand la film impreuna. Nu ne lipsesc nici activitatile de tip teambuilding si nici intalnirile la nivel de grup.
Asigurare medicala
Ai acces la o gama larga de servicii medicale astfel incat sa poti sta relaxat in fiecare zi.
Cursuri de limba engleza
Ai posibilitatea de a urma un modul de perfectionare in limba engleza daca simti ca ai nevoie de putin ajutor.
Si viitorii tai colegi confirma...
  • Eu cred despre COSMO CONSULT ca este unul dintre cele mai bune medii de lucru de care poti beneficia. O atmosfera prietenoasa, colegi, lucruri noi si interesante de invatat in fiecare zi, sentimentul de a face parte dintr-o echipa care lucreaza impreuna, prin urcusuri si coborasuri spre un scop comun. Desigur, exista si acele avantaje (de la asigurarea medicala privata pana la zilele de fructe, de la petreceri de aniversare pana la diverse iesiri cu echipa), dar nu acestea constituie motivul principal pentru care am ramas in cadrul companiei.
  • In echipa COSMO, atmosfera pozitiva, colegii care ofera suport oricand soliciti ajutor si provocarile specifice fiecarui proiect din care invat lucruri noi, ma ajuta constant in evolutia mea. Energia si entuziasmul imi sunt alimentate de motivarea si aprecierea pe care le resimt in urma activitatii pe care o desfasor in cadrul echipei. De asemenea, activitatile recreative desfasurate alaturi de colegi contribuie activ in mentinerea unui mediu de lucru placut, prietenos si productiv.
  • Fiecare zi la COSMO este o provocare si o noua lectie, am invatat nenumarate lucruri aici, am invatat ce inseamna cu adevarat spiritul de echipa, am invatat sa am incredere in propriile decizii si idei, iar sentimentul ca ajutam zilnic celelalte companii sa isi eficientizeze procesele si sa utilizeze tehnologii inovatoare este unul foarte special, care ma indeamna permanent sa progresez si sa tintesc tot timpul cele mai bune rezultate in tot ceea ce fac.
Daca nu ai gasit un rol disponibil care sa ti se potriveasca si crezi ca am face echipa buna impreuna, aplica pe site sau scrie-ne direct:

Vom lua legatura cu tine.