Vino in echipa COSMO!

The Power of People

Am construit o echipa de profesionisti pasionati de tehnologie si mediul de business aferent si continuam sa cautam colegi ambitiosi, curiosi, prietenosi si seriosi. Oferim oportunitatea de dezvoltare profesionala pentru a construi o cariera de succes. Credem in promovarea gandirii progresive si a invatarii continue, asigurand un mediu flexibil si colaborativ in echipa, prin incurajarea abilitatilor individuale.

0angajati
0ani, varsta medie
0ani de experienta
0proiecte in Romania

Esti in cautarea unei schimbari?

Hai sa vezi ce ti se potriveste:

Joburi disponibile

 

De ce sa te alaturi echipei COSMOnautilor?

Noi iti spunem ca...

...vei lucra alaturi de o echipa de colegi pasionati de tehnologie, proactivi si prietenosi pe al caror sprijin poti conta inca de la inceput.

...vei avea posibilitatea de a te dezvolta prin intermediul multor proiecte interesante in care, zi de zi, acumulezi cunostinte noi si lucrezi cu cele mai noi tehnologii de la Microsoft si nu numai. 

...iti vom asculta ideile si le vom lua in considerare.

... vei ajunge repede la birou pentru ca sediul este intr-o zona centrala. Poti fi si mai rapid, lucrand de acasa in aceasta perioada.

...nu in ultimul rand, vom rade impreuna cu fiecare ocazie! 

Si viitorii tai colegi confirma...

  • Eu cred despre COSMO CONSULT ca este unul dintre cele mai bune medii de lucru de care poti beneficia.O atmosfera prietenoasa, colegi, lucruri noi si interesante de invatat in fiecare zi, sentimentul de a face parte dintr-o echipa care lucreaza impreuna, prin urcusuri si coborasuri spre un scop comun. Desigur, exista si acele avantaje (de la asigurarea medicala privata pana la zilele de fructe, de la petreceri de aniversare pana la diverse iesiri cu echipa), dar nu acestea constituie motivul principal pentru care am ramas in cadrul companiei.
  • Sunt recunoscator pentru ca lucrez intr-un mediu in care exista provocari, dar este si distractiv si prietenos.Colegii ofera sprijin si atentie cand este necesar. Munca in echipa este incurajata de diferite activitati de interior si actiuni de team building.Nivelul de energie este mentinut de zilele de fructe si recompensele pentru succesele proiectului. La sfarsitul fiecarei zile lucratoare, privesc retrospectiv si realizez ca, din nou, am invatat ceva nou.
  • In echipa COSMO, atmosfera pozitiva, colegii care ofera suport oricand soliciti ajutor si provocarile specifice fiecarui proiect din care invat lucruri noi, ma ajuta constant in evolutia mea. Energia si entuziasmul imi sunt alimentate de motivarea si aprecierea pe care le resimt in urma activitatii pe care o desfasor in cadrul echipei. De asemenea, activitatile recreative desfasurate alaturi de colegi contribuie activ in mentinerea unui mediu de lucru placut, prietenos si productiv.
  • La COSMO, am un sentiment puternic de apartenenta la un grup foarte bine inchegat si profesionist. Posibilitatea de a lucra cu ultimele tehnologii este un factor motivator, iar in COSMO vad zilnic oameni preocupati de inovare care adesea isi iau si rolul de mentori pentru cei ce doresc sa progreseze profesional. Chiar daca nu am avut ocazia sa ii cunosc pe toti din cauza pandemiei, atmosfera a fost intotdeauna una pozitiva, iar colegii de la People Management au grija (cadouri personalizate etc.) ca noi sa ne desfasuram activitatea cu placere.

Daca nu ai gasit un rol disponbil care sa ti se potriveasca si crezi ca am face echipa buna impreuna, aplica pe site sau scrie-ne direct:

Vom lua legatura cu tine.