Vino alaturi de noi!

The Power of People 

Am construit o echipa de profesionisti pasionati de tehnologie si mediul de business aferent si continuam sa cautam colegi ambitiosi, curiosi, prietenosi si seriosi. Oferim oportunitatea de dezvoltare profesionala pentru a construi o cariera de succes.Credem in promovarea gandirii progresive si a invatarii continue, asigurand un mediu flexibil si colaborativ in echipa, prin incurajarea abilitatilor individuale.

0angajati
0ani, varsta medie
0ani de experienta
0proiecte in Romania

Joburi disponibile

Viitorii tai colegi spun ca...

  • Lucrez de aproape 14 ani la COSMO CONSULT si cred ca este unul dintre cele mai bune medii de lucru de care poti beneficia.O atmosfera prietenoasa, colegi, lucruri noi si interesante de invatat in fiecare zi, sentimentul de a face parte dintr-o echipa care lucreaza impreuna, prin urcusuri si coborasuri spre un scop comun.Desigur, exista si acele avantaje (de la asigurarea medicala privata pana la zilele de fructe, de la petreceri de aniversare pana la diverse iesiri cu echipa), dar nu acestea constituie motivul principal pentru care am ramas in cadrul companiei.
  • Fac parte din familia COSMO CONSULT de aproape patru ani.Sunt recunoscator pentru ca lucrez intr-un mediu in care exista provocari, dar este si distractiv si prietenos.Colegii ofera sprijin si atentie cand este necesar. Munca in echipa este incurajata de diferite activitati de interior si actiuni de team building.Nivelul de energie este mentinut de zilele de fructe si recompensele pentru succesele proiectului.La sfarsitul fiecarei zile lucratoare, privesc retrospectiv si realizez ca, din nou, am invatat ceva nou.
  • Fac parte din echipa COSMO CONSULT de aproape 1 an. Atmosfera pozitiva, colegii care ofera suport oricand soliciti ajutor si provocarile specifice fiecarui proiect din care invat lucruri noi, ma ajuta constant in evolutia mea. Energia si entuziasmul imi sunt alimentate de motivarea si aprecierea pe care le resimt in urma activitatii pe care o desfasor in cadrul echipei. De asemenea, activitatile recreative desfasurate alaturi de colegi contribuie activ in mentinerea unui mediu de lucru placut, prietenos si productiv.
  • Am luat decizia de a ma alatura familiei COSMOnautilor in urma cu opt luni. Desi am ales sa fac tranzitia spre o cariera mai tehnica intr-o perioada dificila, din cauza pandemiei, m-am bucurat sa gasesc aici un colectiv entuziast, oameni deschisi si decisi sa acorde colegilor noi tot suportul necesar pentru a asigura o buna intelegere a sistemelor si proceselor. Am simtit ca am fost primita cu bratele deschise, permanent incurajata sa progresez, sustinuta atunci cand m-am lovit de piedici. Pe parcursul acestei calatorii am reusit sa gasesc aici mai mult decat niste colegi, am gasit prieteni.
  • Desi m-am alaturat echipei COSMO de doar 6 luni, pot spune ca am deja un sentiment puternic de apartenenta la un grup foarte bine inchegat si profesionist. Posibilitatea de a lucra cu ultimele tehnologii este un factor motivator, iar in COSMO vad zilnic oameni preocupati de inovare care adesea isi iau si rolul de mentori pentru cei ce doresc sa progreseze profesional. Chiar daca nu am avut ocazia sa ii cunosc pe toti din cauza pandemiei, atmosfera a fost intotdeauna una pozitiva, iar colegii de la People Management au grija (cadouri personalizate etc.) ca noi sa ne desfasuram activitatea cu placere.
In 2019, evenimentul anual COSMOCON a reunit peste 750 de COSMOnauti din intreaga lume. Am facut schimb de experiente si am sarbatorit impreuna la Sala Verti Music din Berlin.