Vino alaturi de noi!

The Power of People 

Am construit o echipa de profesionisti pasionati de tehnologie si mediul de business aferent si continuam sa cautam colegi ambitiosi, curiosi, prietenosi si seriosi. Oferim oportunitatea de dezvoltare profesionala pentru a construi o cariera de succes.Credem in promovarea gandirii progresive si a invatarii continue, asigurand un mediu flexibil si colaborativ in echipa, prin incurajarea abilitatilor individuale.

0angajati
0ani, varsta medie
0ani de experienta
0proiecte in Romania

Joburi disponibile

Viitorii tai colegi spun ca...

  • M-am alaturat echipei in urma cu 5 ani si am simtit inca de atunci ca e locul potrivit. Colectivul este unul frumos, cu oameni implicati, multe proiecte finalizate cu succes si la fel de multe provocari in asteptare. Ceea ce imi place cel mai mult aici este grija companiei fata de angajati. Asigurarea medicala, posibilitatea de a lucra de acasa, petrecerile lunare, activitati precum “Fruit days” sunt doar cateva din lucrurile pe care le face pentru noi si le face bine!
  • Lucrez de aproape 14 ani la COSMO CONSULT si cred ca este unul dintre cele mai bune medii de lucru de care poti beneficia.O atmosfera prietenoasa, colegi , lucruri noi și interesante de invatat in fiecare zi, sentimentul de a face parte dintr-o echipa care lucreaza impreuna, prin urcusuri si coborasuri spre un scop comun.Desigur, exista si acele avantaje (de la asigurarea medicala privata pana la zilele de fructe, de la petreceri de aniversare pana la diverse iesiri cu echipa), dar nu acestea contituie motivul principal pentru care am ramas in cadrul companiei.
  • Mai am cateva luni si implinesc 4 ani la COSMO CONSULT. Ma bucura faptul ca lucrez intr-un mediu profesionist, alaturi de oameni care ma motiveaza in fiecare zi. In opinia mea, accesul la tehnologie si informatie este unul din avantajele esentiale ale acestei companii, astfel ca fiecare proiect in care sunt implicat ma ajuta sa ma dezvolt. Independent de activitatile profesionale, cele precum petrecerile lunare pentru sarbatoriti, superbele teambuilding-uri si fruit days, contribuie la mentinerea unei atitudini pozitive si la consolidarea relatiilor interpersonale.
  • Fac parte din familia COSMO CONSULT de aproape patru ani.Sunt recunoscator pentru ca lucrez intr-un mediu in care exista provocari, dar este si distractiv si prietenos.Colegii ofera sprijin si atentie cand este necesar.Munca in echipa este incurajata de diferite activitati de interior si actiuni de team building.Nivelul de energie este mentinut de zilele de fructe si recompensele pentru succesele proiectului.La sfarsitul fiecarei zile lucratoare, privesc retrospectiv si realizez ca, din nou, am invatat ceva nou.
In 2019, evenimentul anual COSMOCON a reunit peste 750 de COSMOnauti din intreaga lume. Am facut schimb de experiente si am sarbatorit impreuna la Sala Verti Music din Berlin.