In acest articol vom vorbi despre cum poti sa fii productiv cu Dynamics 365 Business Central acoperind trei scenarii zilnice pentru a evidentia functionalitatile solutiilor Microsoft ce ajuta antreprenorii, reprezentantii de vanzari si contabilii sa fie mai productivi, imbunatatind experientelor clientilor si performantele companiei.

Sistemele deconectate tin afacerile pe loc

Daca esti antreprenor, ziua ta de lucru incepe de multe ori de acasa, trimitand e-mailuri inca de dimineata. Esti la curent cu evolutia afacerii, cunosti clientii si furnizorii si esti implicat in operatiunile zilnice. Dar cu cat compania se dezvolta, cu atat procesele de afaceri devin mai complexe. Fiecare e-mail adauga un punct in plus pe lista ta de sarcini si asta implica, de obicei, utilizarea unei alte aplicatii. Folosesti un sistem de contabilitate pentru a emite o factura, un CRM pentru gestionarea contactelor si a fluxului de vanzari si poate inca o aplicatie pentru a urmari productia sau inventarul. Comutarea intre solutii necesita timp si, de obicei, are ca rezultat introducerea de date duplicate. Aceasta productivitate scazuta iti consuma din timpul pe care l-ai putea aloca pentru dezvoltarea afacerii.

Fii productiv cu Dynamics 365 Business Central, erp, cosmo consult

Pentru a impune un ritm de crestere probabil ca te gandesti la o solutie de gestionare a afacerii mai ampla. Microsoft Dynamics 365 Business Centralte ajuta sa rezolvi sarcinile administrative rapid si usor astfel incat sa ai timp sa te concentrezi asupra celor strategice, iar echipa ta sa poata administreza mai bine relatia cu clientii. Dar cum poate ajuta concret Microsoft?

Conectezi oameni, procese si sisteme

Microsoft aduce impreuna totalitatea proceselor de afaceri cu cele legate de productivitatea personala, conectand oamenii, procesele si sistemele, asa cum nu a mai facut-o pana acum.

Acum angajatii ar putea fi singura legatura intre sistemele comerciale si e-mail, foile de calcul si instrumentele de editare a textelor pe care le utilizeaza in fiecare zi. Aceasta inseamna ca se pierde mult timp cu schimbarea aplicatiilor pentru realizarea diverselor taskuri, lucru care poate duce la erori de introducere a datelor. Solutiile de afaceri Microsoft sunt conectate si ajuta la extragerea datelor si inlesnirea sarcinilor, astfel incat oamenii sa nu mai fie nevoiti sa piarda timp si sa lucreze fara intreruperi.

Microsoft Dynamics 365 Business Central si Office 365 ajuta la:

  • Cresterea productivitatii, reducand timpul petrecut cu comutarea intre aplicatii independente
  • Incurajarea colaborarii si a comunicarii, prin descompunerea in silozuri interne si extinderea vizibilitatii in cadrul organizatiei
  • Accelerarea adoptarii de catre utilizatori si reducerea timpul de instruire, cu o experienta perfecta pentru utilizator.

Vom vedea, in continuare, cateva scenarii in care Dynamics 365 si Office 365 lucreaza impreuna pentru ca oamenii sa devina mai productivi si afacerea mai eficienta.

Lucreaza de oriunde este nevoie

In calitate de antreprenor, imagineaza-ti ca primesti un e-mail de la un client important care are nevoie urgenta de o comanda livrata intr-un termen scurt. Cu Dynamics 365 Business Central, poti gasi informatiile de care ai nevoie si actionezi fara a fi nevoie sa cauti in sisteme disparate sau sa te coordonezi cu alte departamente. Fara a parasi Inbox-ul, verifici inventarul si descoperi ca nu ai suficient stoc disponibil pentru a onora comanda. In aceeasi interfata, creezi si trimiti atat o comanda de cumparare catre furnizor, cat si o oferta catre clientul tau, putand trece la urmatoarea sarcina pe care o ai de realizat in doar cateva minute.

Fluxurile de lucru Dynamics 365 te ajuta, de asemenea, sa securizezi procesele si sa lucrezi de oriunde. Sa presupunem ca nu esti la birou si primesti un e-mail care te notifica ca o oferta de vanzare a depasit reducerea maxima stabilita de 10%. Chiar din Inbox, de pe mobil, revizuiesti oferta si verifici istoricul comenzilor clientului, statusul contului si limita de credit. Iei o decizie informata de aprobare a reducerii, se actualizeaza automat cotatia si reprezentantul de vanzari este notificat ca este gata sa fie trimisa clientului.

Cu Dynamics 365 si Office 365 poti lua decizii rapide si sa actonezi in consecinta direct din Inbox – permitandu-ti sa petreci mai putin timp cu gestionarea afacerii si mai mult conectandu-te cu clientii.

Imbunatatesti interactiunile cu clientii

Stii cat este de important sa iti pastrezi echipa de vanzari conectata atunci cand lucreaza de la birou, dar si de la distanta. Dynamics 365 si Office 365 simplifica si automatizeaza sarcinile zilnice pentru ca echipa de vanzari sa fie concentrata mereu pe gestionarea vanzarilor.

Responsabilul de vanzari primeste un e-mail de la un client care solicita o cotatie pentru cateva articole. Sistemul recunoaste expeditorul, permitand sa-i extraga datele de client in Outlook. El examineaza contul din acest tablou de bord – inclusiv ofertele existente, comenzile in curs si istoricul vanzarilor. Pe masura ce intocmeste cotatia, informatiile despre client si cele despre produs se completeaza automat, ajutand la eficientizarea procesului.

Fii productiv cu Dynamics 365 Business Central, erp, cosmo consult

In timp ce trimite oferta de vanzare, responsabilul de vanzari a primit un nou e-mail de la un potential client pe care l-a intalnit la un eveniment recent. Sistemul recunoaste faptul ca adresa lui de e-mail nu se afla in baza de date a clientilor si ii sugereaza sa o adauge. Fara sa paraseasca Outlook, el creeaza profilul lui in aplicatia Dynamics 365.

Acest tip de automatizare reduce timpul petrecut cu sarcinile administrative, permitand echipei de vanzari sa raspunda rapid la intrebari si sa imbunatateasca, in cele din urma, interactiunile cu clientii.

Simplifica raportarea si ia decizii mai bune

Contabilii au un rol foarte important in orice companie. Dynamics 365 faciliteaza sarcinile contabilului prin simplificarea raportarii, eficientizarea inchiderii de sfarsit de luna si reducerea erorilor de introducere a datelor.

Ziua unei angajate ce lucreaza la Contabilitate poate incepe in aplicatia Dynamics 365, unde pregateste extrasul lunar P&L. Trebuie sa editeze mai multe facturi in acelasi timp, asa ca deschide lista de facturi in Microsoft Excel. In numai cateva minute, ea adauga un nou lot de facturi si actualizeaza starea altora. Cu un singur clic, ea publica datele inapoi in aplicatia Dynamics 365, iar informatiile sunt actualizate automat.

Fii productiv cu Dynamics 365 Business Central, erp, cosmo consult

Dorind o analiza mai amanuntita a veniturilor lunii, ea trece la Microsoft Power BI. Acolo are mai multe posibilitati de a analiza datele din Dynamics 365, inclusiv informatiile despre venituri pe care tocmai le-a actualizat. Prin imagini si tablouri de bord personalizate, ea beneficiaza de informatii pe care nu le-a putut obtine din rapoartele standard.

Cu Dynamics 365 Business Central, ai la dispozitie o imagine completa a afacerii tale si informatii integrate care te ajuta sa iti fundamentezi deciziile.

Reinventeaza productivitatea cu Dynamics 365 Business Central

Nu lasa sistemele deconectate sa-ti indeparteze compania fata de succes. Fa pasii urmatori pentru a-ti aduce oamenii, procesele si sistemele impreuna, in cloud, si sprijina afacerea sa prospere.

Daca ai intrebari, ni le poti trimite sau putem discuta direct despre provocarile afacerii tale.

Contacteaza-ne

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

0 share-uri

Mai multe noutati