Digitalizarea modelelor de afaceri, evaluarea ofertelor, stabilirea de noi canale de distributie, verificarea lanturilor de aprovizionare si automatizarea productiei – pentru a realiza aceste obiective, managementul trebuie sa colaboreze indeaproape cu departamentele specializate pentru a avansa in procesul de digitalizare. Procedand astfel, acestia utilizeaza tehnologii inovatoare, cum ar fi inteligenta artificiala, analiza predictiva si automatizarea proceselor, pentru a obtine rapid avantaje in piata.

Procese rapide cu ajutorul SaaS

Pentru reprezentante, de exemplu, SaaS ofera cele mai noi solutii software. Intregul proces de evaluare a unei oferte poate fi reprodus in sisteme – de la analiza ofertei la evaluarea costurilor si beneficiilor pana la marja potentiala din revanzarea produselor oferite.

Centrele de date SaaS ofera angajatilor instrumentele de care acestia au nevoie pentru analize si predictii in aria lor de responsabilitate. Calculatoarele de buzunar si listele Excel care sunt omniprezente de zeci de ani devin lucruri invechite care nu mai tin pasul cu timpul. Rolurile lor au fost preluate de instrumente de analiza capabile sa efectueze o evaluare detaliata intr-un timp foarte scurt. Mai mult, aceste instrumente ofera o analiza a ofertelor similare si de la alti furnizori.

Intotdeauna actualizat

Avantajul evident este accelerarea tuturor proceselor. Companiile care se adapteaza rapid si inoveaza isi pun produsele pe rafturile comerciantilor cu amanuntul cu mult inaintea concurentei. In acelasi timp, asigura, preturi mai bune si livrare fiabila.

Promisiunea facuta de furnizorii de software ca serviciu este ca sistemele vor fi mereu actualizate. Acest lucru diferentiaza produsele lor in cloud public atat fata de sistemele on-premises, cat si fata de conceptele de cloud privat.

Instrumentele IT ca serviciu

Intre timp, noile versiuni ar putea fi usor depasite inca de a doua zi dupa implementare. Viteza cu care este dezvoltat un software a crescut exponential de-a lungul anilor. Pentru a tine pasul cu acest ritm, departamentele de operare trebuie sa isi asume sarcina de a dezvolta in continuare sistemele pe care le utilizeaza.

Furnizorii SaaS ofera o varietate de instrumente digitale pentru a ajuta la actualizarea solutiilor. Angajatii sunt capabili sa utilizeze aceste aplicatii pentru a programa software bazat pe propriile nevoi si asteptari. Acum, fiecare angajat are ocazia sa-si lase propria amprenta digitala in cadrul companiei.

Suna promitator? Te invitam sa citesti un whitepaper despre beneficiile de care te poti bucura atunci cand decizi sa realizezi migrarea in cloud.

descarc whitepaper-ul

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

0 share-uri

Mai multe noutati