Microsoft Power Apps ocupa prima pozitie in clasamentul „The Forrester Wave: Platforme Low-Code pentru programatori profesionisti“. Power Apps a jucat un rol important in depasirea dificultatilor clientilor din toate industriile, care s-au adaptat si au inovat rapid, pe masura ce s-au confruntat cu provocari de business in continua schimbare, timp si resurse limitate.

power apps, Cosmo Consult

 

De ce aleg clientii Power Apps? Mai ales pentru ca:

  1. Power Apps permite colaborarea intre echipe. De la o interfata simpla care nu necesita cunostinte de programare (low-code) permitand tuturor sa creeze aplicatii rapid, pana la controale UX sofisticate, combinatia Power Apps intre functionalitatea „drag and drop“ si instrumentele pentru programatori, precum Azure DevOps si GitHub, permite tuturor sa fie productivi si sa colaboreze eficient.
  2. Power Apps este o platforma de date de tip built-in, cu conectivitate puternica. Power Apps include nativ Microsoft Dataverse, o platforma de date construita pe baza Microsoft Azure. Dataverse ofera amploarea, complexitatea si siguranta necesare pentru a realiza sarcini de lucru avansate, utilizand instrumente low-code. In plus, Power Apps permite conectarea directa la date, utilizand unul sau mai multi conectori (dintre cei +400) la surse de date Microsoft sau terte parti. De asemenea, se pot crea proprii conectori pentru orice serviciu.
  3. Power Apps este integrata complet cu intreaga experienta de productivitate. Power Apps este integrata nativ in toate ofertele cloud ale Microsoft. Power Platform este singura platforma de extensibilitate intre aplicatiile pentru productivitate si Microsoft Teams (Office 365) , pentru afaceri (Dynamics 365) si cloud (Azure). Cu ajutorul incorporarii in Microsoft Teams si a investitiei in Dataverse for Teams, oricine poate acum sa construiasca, sa personalizeze, sa partajeze si sa utilizeze aplicatii chiar din Microsoft Teams.
  4. Power Apps este o platforma sigura. Clientii adopta Microsoft Power Platform pentru a usura munca si pentru a beneficia de platforme comune, usor de monitorizat. Power Apps ofera fiabilitate la nivel de companie prin intermediul a mai mult de 100 de centre de date Azure, al retelei globale Microsoft si al garantiei de disponibilitate sustinuta financiar 99,9%, precum si al celor 90 de certificari de conformitate, mai mult decat detine orice alta platforma low-code. Cu un centru de administrare unificat pe toata platforma Microsoft Power, cu roluri si permisiuni de securitate incorporate, politici DLP personalizabile si autentificare prin Azure Active Directory (Azure AD), clientul are vizibilitate deplina asupra afacerii si gestioneaza central Power Apps in intreaga organizatie.
  5. Power Apps este cea mai cuprinzatoare platforma low-code din lume. Microsoft Power Platform ofera un set complet de instrumente low-code, intr-o platforma conectata, care asigura clientilor si angajatilor, indiferent daca au abilitati tehnice sau sunt ingineri software, instrumentele de care au nevoie pentru a rezolva problemele din companie.

Daca vrei sa afli mai multe despre Power Apps si cum te poate ajuta sa dezvolti aplicatiile de care organizatia ta are nevoie, participa la webinarul nostru –  joi, 3 iunie, ora 10:00 (sustinut  in limba romana).

Vreau sa particip la webinar

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

0 share-uri

Mai multe noutati