Cu Power Apps, orice angajat din compania ta, indiferent de abilitatile sale tehnice, poate aduce  valoare adaugata afacerii prin dezvoltarea rapida si sigura de aplicatii.

Solutia ofera sabloane predefinite pentru crearea aplicatiilor si o interfata simpla datorita functionalitatii drag-and-drop. In plus, detine componente cu ajutorul carora iti poti personaliza aplicatia  in functie de nevoile tale  astfel incat sa gasesti cat mai repede raspunsul la problemele curente.

Power Apps se conecteaza la orice tip de sursa de date. Cu cateva clicuri, esti mereu gata sa analizezi statistici recente, fara a-ti face griji legate de securitate si conformitate.

Power Apps, cosmo consult

De ce sa folosesti Power Apps?
  1. Construiesti aplicatii fara sa iti faci griji in privinta  riscurilor. Faci primii pasi catre inovare si iti imbunatatesti fluxurile de lucru. Prin utilizarea Power Apps, oferi tuturor utilizatorilor sansa de a contribui la crearea unor procese de afaceri moderne, actuale.
  2. Simplifici dezvoltarea aplicatiilor. Dezvoltarea aplicatiilor IT graviteaza in jurul platformelor low-code si al unui nivel de productivitate ridicat astfel incat sa fie posibila minimizarea costurilor si sprijnirea nevoilor de business in continua schimbare. Prin utilizarea Power Apps, simplifici dezvoltarea aplicatiilor atat pentru membrii echipelor atehnice  cat si pentru dezvoltatorii experimentati. Instrumentul iti ofera toate elementele de care ai nevoie si nenumarate posibilitati de customizare a aplicatiilor pe care vrei sa le creezi.
  3. Implementezi rapid, adaugi valoare continuu. Lansezi aplicatii intr-un timp foarte scurt cu ajutorul unei platforme creata special pe metodologia de dezvoltare Agile . In acest fel, aduci  valoare adaugata si contribui constant si continuu la evolutia functionalitatilor de care va beneficia afacerea ta.
  4. Integrezi date prin doar cateva clicuri. Companiile cred ca trebuie sa exploateze mai mult datele pe care le detin. Asa cum releva un studiu efectuat de Gartner in 2019, 70% dintre organizatii considera ca datele lor nu sunt utilizate in totalitate. Cu Power Apps, creezi aplicatii de business care actioneaza asupra datelor pe care le colectezi si utilizezi in fiecare zi – obtii noile date direct, integrandu-le din sute de surse si actionezi pe baza statisticilor. Totul este la cateva clicuri distanta.
  5. Foloseste Inteligenta Artificiala pentru a adauga putere aplicatiilor. Jumatate din activitatile de lucru la nivel global au potentialul de a fi automatizate utilizand tehnologia actuala, arata IDG – Big Data Survey. Solutia Power Apps te ajuta sa automatizezi procesele – folosesti componentele preconstruite, cu Inteligenta Artificiala (IA), putand profita de informatiile incorporate.

Ti-ar placea sa lucrezi cu un astfel de instrument astfel incat organizatia ta sa beneficieze de toate avantajele amintite mai sus? Hai sa vezi concret si cum arata Power Apps in cadrul unui webinar gratuit, joi, 12 mai, ora 10:00. Vei afla exact cum iti creezi propriul design cu ajutorul Power Apps, cum arata un flux de lucru complet utilizand aceasta solutie si exemple practice care speram ca te vor convinge.

Ma inregistrez la webinar

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

0 share-uri

Mai multe noutati