Initiativa evidentiaza, de asemenea, obiectivele cheie ale companiei, cum ar fi inovarea, gandirea revolutionara si importanta acordata oamenilor. COSMO CONSULT nu cauta doar experti din industria IT, ci si persoane care isi doresc sa faca o schimbare pe plan profesional, intrand in lumea digitala. Cea mai importanta calificare este pasiunea pentru impactul pe care transformarea digitala il poate avea si pentru o piata in continua crestere.

experti COSMO

Grupul COSMO CONSULT este cel mai mare partener de transformare digitala din lume in domeniul solutiilor software pentru afaceri din suita Microsoft Dynamics 365. Compania este unul dintre cei doi parteneri germani Microsoft membru atat in Inner Circle for Microsoft Business Applications cat si in Inner Circle for Artificial Intelligence (AI).

Transformarea digitala a luat recent un avant semnificativ in companii, spune Uwe Bergmann, CEO COSMO CONSULT: „Din ce in ce mai multe companii realizeaza ca transformarea digitala este cruciala pentru asigurarea viitorului afacerilor lor. „Cu toate acestea, proiectele de transformare digitala depasesc cu mult simpla implementare. “Graba nu functioneaza in acest domeniu”, spune Bergmann. “Nu poti privi digitalizarea dintr-un colt retras. Oamenii trebuie sa se implice. Propria noastra experienta in transformare ne-a aratat cat de adevarat este acest lucru. De asemenea, consultanta adesea necesara pentru proiectele de transformare digitala in ceea ce priveste cultura corporativa, managementul schimbarii si noile modele de afaceri ne-au demonstrat ca avem dreptate.”

Grupul COSMO CONSULT a raspuns deja provocarilor din trecut prin angajarea de personal nou si lansarea de noi unitati de afaceri, cum ar fi divizia Business Design Consulting. Intre timp, cererea a depasit capacitatile existente.

Se cauta 300 de experti

Ca specialist in transformare digitala, COSMO CONSULT doreste cresterea numarului de angajati cu peste 20% in acest an pentru a micsora timpii de asteptare si pentru a isi atinge obiectivul in ceea ce priveste inovatia. “Cautam cel putin 300 de angajati noi care sa ocupe diferite roluri”, declara Bergmann. Prin urmare, lansam o ampla campanie de recrutare in perioada urmatoare. Pe langa expertii din sectorul digital, cautam si profesionisti din productie, constructii, stiintele naturii (life science) si comert electronic, precum si persoane care doresc sa-si schimbe parcursul profesional. „In ceea ce priveste digitalizarea, tehnologia stabileste doar conditiile-cadru. In cele din urma, succesul unui serviciu sau al unui produs digital depinde de creativitatea si spiritul inovator al oamenilor care influenteaza schimbarea. Colaboram cu clientii nostri – care se bucura sa se implice – modeland viitorul muncii cu ideile si viziunile lor”, spune Bergmann. „Prin aceasta abordare, revolutionam modul in care companiile digitalizeaza. In compania noastra, oamenii pasionati de lumea digitala vor gasi un mediu de lucru care ofera o mare libertate creativa si o cultura corporativa modelata de propria noastra experienta cu transformarea digitala. Astfel, ne concentram pe oameni si inovare. Este alegerea perfecta pentru toti cei care vor sa faca lucrurile diferit si sa schimbe lumea”, conchide Bergmann. 

Te afli in cautarea unei schimbari in plan profesional? Hai sa vezi care sunt pozitiile deschise la noi:

care sunt joburile disponibile la cosmo?

 

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

0 share-uri

Mai multe noutati