Digitalizarea si modernizarea IT au o mai mare legatura cu oamenii decat s-ar putea presupune la inceput. Noile tehnologii influenteaza modul in care lucram, comunicam, interactionam unul cu celalalt si, nu in ultimul rand, determina alegerile pe care le facem in aceasta perioada. Pentru COSMO CONSULT este importanta asumarea responsabilitatii si suportul oferit pentru depasirea provocarilor sociale. Anul acesta, specialistul in digitalizare doneaza, din nou, o parte din bugetul sau catre proiecte sociale.

Proiectele IT si de digitalizare sunt pentru oameni. Urmarim eliminarea sarcinilor de rutina, oferindu-le informatii mai bune pentru a lua decizii de afaceri sau pentru flexibilizarea mediului de lucru. „Deoarece proiectele noastre se concentreaza pe oameni, suntem intotdeauna constienti de responsabilitatea noastra sociala. Suntem bine ancorati in realitatea ce ne inconjoara, implicandu-ne in actiuni care nu fac neaparat parte din activitatea noastra de baza”, subliniaza Uwe Bergmann, CEO al Grupului COSMO CONSULT.

Traditia donatiilor de Craciun

Una dintre aceste actiuni este de a sprijini organizatiile si initiativele care se angajeaza sa protejeze mediul si animalele, drepturile omului sau persoanele defavorizate. Anul acesta, COSMO CONSULT doneaza din nou o parte din bugetul sau de Craciun catre diverse proiecte sociale din locatiile sale. „Contribuim, prin actiunile noastre si aducem o mica diferenta in viata altor oameni”, explica Uwe Bergmann.

Locatiile Grupului COSMO CONSULT au decis care sunt organizatiile catre care se vor realiza donatiile. Printre acestea s-au numarat:

  • Alianta Romania Fara Orfani din Romania are scopul ca fiecare copil sa beneficieze de dragostea si apartenenta la o familie.
  • Noé Allatotthon este cel mai mare adapost de animale din capitala Ungariei, Budapesta si ofera familie animalelor din 1992.
  • Hogar Para Sus Ninjos ofera o noua perspectiva orfanilor si copiilor vulnerabili din zona extinsa Quito, Ecuador.
  • Proiectul victimelor vulcanilor La Palma sprijina victimele eruptiei vulcanice de pe insula Canare La Palma.
  • Asociatia France Nature Environment promoveaza proiecte de mediu in toata Franta, dar este implicata si in domenii precum transferul de cunostinte si relatiile publice.
  • Stockholmer Stadsmission ofera locuri de munca si locuinte pentru persoanele fara adapost, ajuta la integrarea migrantilor si dezvolta oportunitati educationale pentru copii si tineri.
  • Caritas Österreich este organizatia de ajutorare a Bisericii Catolice si este implicata in nenumarate proiecte sociale din intreaga lume.
  • Plan B din Austria ajuta copiii care nu pot trai cu familiile lor si organizeaza plasamente temporare sau permanente.
  • Asociatia Straßenkreuzer de la Nürnberg are grija de persoanele sarace, someri si fara adapost.
  • Pentru a oferi o ingrijire si mai buna copiilor si adolescentilor, LMU Klinikum din Munchen construieste o noua clinica, care a primit si o donatie.

Donatiile au fost realizate in aceasta perioada, de catre angajatii COSMO.

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

0 share-uri