Premiul Global Partner of the Year este acordat anual de Microsoft pentru aproximativ 50 de categorii diferite. Astfel, Microsoft recunoaste partenerii de succes in ceea ce priveste competentele detinute, orientarea industriala, afinitatea pentru tehnologiile cloud sau spiritul antreprenorial. „Acesti parteneri sunt remarcabili printre cei nominalizati. Sunt inca o data impresionat de angajamentul lor fata de tehnologiile cloud Microsoft – si de efectele pozitive aduse clientilor lor”, subliniaza Nick Parker, Corporate Vice President of Global Partner Solutions, Microsoft. Premiul este foarte popular in comunitatea Microsoft, in fiecare an primind cateva mii de nominalizari. Finalistii vor fi premiati si sarbatoriti in cadrul Inspire – conferinta dedicata partenerilor, care in acest an va avea loc virtual, pe 19 si 20 iulie 2022.  

Din nou printre cei mai buni 

COSMO CONSULT se afla din nou printre finalisti: motivul este initiativa de migrare „Move2SaaS”. Un concept global dezvoltat in conformitate cu initiativa de modernizare a Microsoft. COSMO CONSULT sprijina clientii existenti in migrarea sistemelor lor actuale catre cele mai recente solutii de afaceri bazate pe cloud, din familia de produse Microsoft Dynamics 365. In plus, COSMO CONSULT a ocupat si locul al doilea la categoria nationala a competitiei, ca „Runner-Up”. Aici, accentul a fost pus pe consultantul virtual „Digital Consultant”. Acest asistent digital permite companiilor sa implementeze proiecte ERP intr-un mod standardizat si rentabil. Angajatii companiei – client pot realiza o parte din procesul de implementare sau chiar intregul proiect in mod independent.   

Echipa dedicata migrarii in cloud 

Pentru initiativa Move2SaaS, COSMO CONSULT a infiintat o echipa internationala multidisciplinara care se ocupa de tranzitia companiilor catre cloud. Aceasta este formata din consultanti cu experienta, experti in upgrade tehnic si specialisti in tehnologii cloud. „Securitatea ridicata, lucrul modern, flexibilitatea mare – sunt beneficiile companiilor provenite din numeroasele avantaje ale cloud-ului”, spune Klaus Aschauer, CCO al grupului COSMO CONSULT.  

Un nou model de afaceri 

Ceea ce pare simplu necesita, in practica, multe schimbari. „Spre deosebire de licentiere, trecerea in cloud necesita modele de achizitie si de utilizare orientate catre client. Acestea presupun o mai mare standardizare si, in acelasi timp, ofera mai multa flexibilitate si securitate. Pentru noi, aceasta schimbare a insemnat o transformare a modelului  de afaceri de lunga durata”, subliniaza Aschauer. Acesta adauga: „Este o onoare si o confirmare a faptului ca am atins un punct important cu Move2SaaS. Felicit intreaga echipa pentru acest premiu. Este rezultatul unei cooperari internationale cuprinzatoare. Cu astfel de idei inovatoare, transformam clientii nostri in castigatori ai digitalizarii.”  

Afla mai multe despre solutiile noastre

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

0 share-uri

Mai multe noutati