Aceasta titulatura atesta faptul ca grupul COSMO CONSULT, specializat in transformarea digitala la nivel international, este unul dintre furnizorii de top de tehnologii si solutii AI. Este al doilea titlu primit, dupa cel din luna iulie – Inner Circle for Microsoft Dynamics 365, pentru a noua oara consecutiv. Clientii companiei beneficiaza astfel de acces mai rapid la tehnologiile moderne.

Din perspectiva Microsoft, inteligenta artificiala (AI) este unul dintre elementele cheie ale transformarii digitale, fiind atat de important incat producatorul de software a initiat un program special de parteneriat cu focus numai pe acest domeniu. Pentru a fi membra AI Inner Circle, o companie trebuie sa aiba o expertiza tehnica vasta, sa implementeze in proiectele proprii tehnologii Microsoft AI de ultima ora si sa aiba o experienta dovedita in aceasta arie. La fel de importante sunt si expertiza in implementarea tehnologiilor AI, dar si competentele de utilizare ale acestora pentru a promova transformarea digitala in randul companiilor.

Numai 1% dintre partenerii Microsoft fac parte din AI Inner Circle

La nivel mondial, numai 118 companii fac parte din Microsoft AI Inner Circle, reprezentand aproximativ 1% din totalul partenerilor AI. Factorul decisiv pentru selectarea COSMO CONSULT ca membru a fost abilitatea companiei de a conecta tehnologiile AI cu sistemele Microsoft Dynamics 365 pentru a crea solutii ERP inteligente (iERP). Prin intermediul acestei abordari, se atinge un grad mai mare de automatizare, prin obtinerea de sprijin in realizarea sarcinilor de rutina pentru companii. De asemenea, inteligenta artificiala ajuta la transparenta  proceselor de afaceri, putand fi utilizata pentru a analiza automat chiar si cele mai mari seturi de date.

Printre cei mai buni parteneri Microsoft

Alfred Grünert, Director General la COSMO CONSULT Austria, afirma: “Apartenenta la AI Inner Circle este o recunoastere care evalueaza in mod obiectiv performanta unui furnizor. Este cea mai prestigioasa confirmare din cate exista.” El a mai adaugat ca abordarea holistica adoptata de Grupul COSMO CONSULT de a reuni diverse tehnologii digitale in solutii end-to-end a fost cea potrivita.

In beneficiul clientilor

Clientii grupului COSMO CONSULT beneficiaza, de asemenea, de apartenenta la AI Inner Circle. „Prin intermediul programului avem acces exclusiv si rapid la resursele Microsoft, cum ar fi cele mai recente inovatii ale produselor, cele mai bune practici si cunostinte strategice”, explica Grünert. Avand o linie directa de comunicare cu echipa de dezvoltare Microsoft, ne asiguram, ca cerintele noi din piata sunt luate in considerare in dezvoltarea viitoare a produselor.

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

0 share-uri

Mai multe noutati