Grupul COSMO CONSULT a prezentat COSMO Azure DevOps & Docker Self Service in cadrul Directions EMEA, conferinta dedicata partenerilor Microsoft, organizata in acest an la Milano. Acest serviciu in cloud reprezinta un mediu de dezvoltare preconfigurat pentru solutia ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central, ce permite implementarea rapida a mediilor de dezvoltare operationala si extinderea lor in mod flexibil. Conceptul a fost atat de bine primit in cadrul conferintei incat COSMO a primit premiul pentru cea mai inovatoare solutie. COSMO Azure DevOps & Docker Self-Service este disponibil online in COSMO CONSULT Marketplace.

Un serviciu premiat imediat dupa lansarea lui pe piata

Juriul, care include reprezentanti din partea Directions si Microsoft, acorda acest premiu anual pentru solutii inovatoare ce promoveaza transferul de cunostinte in cadrul comunitatii Dynamics 365 Business Central. Echipa condusa de Tobias Fenster, CTO COSMO CONSULT, s-a clasat pe primul loc intre 28 de concurenti de top care au prezentat alte idei inovatoare. “Aceasta este rasplata noastra pentru doi ani de munca de dezvoltare. Speram ca utilizatorii Dynamics 365 Business Central vor beneficia rapid de pe urma muncii noastre, incurajand profesionalismul”, a declarat Fenster. COSMO Azure DevOps & Docker Self-Service si-a dovedit utilitatea in proiectele ERP, fiind deja utilizat de partenerii si clientii grupului COSMO CONSULT.

Dedicat dezvoltatorilor si consultantilor Dynamics 365 Business Central

Serviciul cloud este destinat atat dezvoltatorilor care lucreaza in companii sau pentru partenerii Microsoft, cat si freelancerilor. Pe langa capacitatea generoasa in cloud, serviciul pune la dispozitie instrumente pentru dezvoltarea pe platforma Dynamics 365 Business Central. Dispune de o interfata de utilizator pentru consultanti, de forma unei aplicatii Microsoft Power App. Printr-o interfata simpla, se poate identifica, de asemenea, daca se vor realiza dezvoltari pentru versiunea urmatoare, actuala sau anterioara a sistemului ERP. Functionarea si suportul platformei sunt asigurate de echipa Cloud & IT Services (CIS), care are experienta vasta cu mediile bazate pe Azure: „Suntem foarte bucurosi sa avem o baza stabila si o echipa profesionista de suport pentru COSMO Azure DevOps & Docker Self-Service. Acest lucru permite dezvoltatorilor si consultantilor sa se concentreze asupra sarcinilor lor de baza, fara a-si face griji cu privire la infrastructura sau configuratia tehnica”, a declarat Christian Krause, Head of Cloud & IT Services COSMO CONSULT.

Disponibil in COSMO CONSULT Marketplace

COSMO Azure DevOps & Docker Self Service ruleaza in COSMO Cloud si poate fi achizitionat de pe COSMO CONSULT Marketplace: http://marketplace.cosmoconsult.com. Pachetul de baza include patru medii care pot fi utilizate pentru proiecte de dezvoltare curente sau viitoare. Timpul si capacitatea de utilizare pot fi scalate sau anulate, in mod flexibil, lunar sau anual. Preturile sunt disponibile la cerere.

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

0 share-uri

Mai multe noutati