Traim in era schimbarii. Noile tehnologii digitale influenteaza aceste modificari. Fiind unul dintre principalii parteneri de digitalizare, COSMO CONSULT sprijina companiile din intreaga lume in adoptarea si dezvoltarea acestora la era digitala. COSMO CONSULT raspunde acestor transformari cu un nou logo, un slogan schimbat si un design modern, compania subliniind mesajul de baza: oportunitatea schimbarii apartine oamenilor.

Focus pe oameni

De peste un sfert de secol, companiile de dimensiuni si industrii diferite au gasit la COSMO CONSULT tehnologiile si serviciile IT de care au nevoie pentru a-si dezvolta afacerea.

Identitatea brandului COSMO CONSULT a ramas neschimbata de-a lungul timpului. A existat un motiv intemeiat pentru asta: oamenii au constituit intotdeauna esenta brandului. „Am inceput ca specialisti in digitalizare deoarece o consideram aproape cea mai importanta provocare pentru viitor din acest domeniu”, spune Uwe Bergmann, fondator si CEO al Grupului COSMO CONSULT. „Noile tehnologii schimba lumea, dar pentru noi a fost intotdeauna esential sa ne raportam la tehnologii prin prisma suportului oferit oamenilor.”

Dinamica schimbarilor digitale s-a accelerat, mai ales in mediul corporativ. Fiind singurul partener la nivel mondial care a fost desemnat Inner Circle de catre Microsoft pentru solutii clasice de business si, in acelasi timp, pentru tehnologiile AI de perspectiva, COSMO CONSULT este varful de lance al dezvoltarii. Automatizare, mobilitate, sisteme de asistenta sustinute de AI – toate acestea schimba procesele de lucru familiare si deschid perspective pentru modele de afaceri complet noi. Digitalizarea muncii este in plina expansiune. Multe companii se afla acum in plin proces de transformare.

In conditiile in care multe companii acceseaza mediul digital, COSMO CONSULT transmite acum un semnal important prin rebranding-ul sau: „Este momentul sa ne reinnoim angajamentul fata de latura umana a tehnologiei”, spune Mihai Madussi, General Manager. „Prin noua noastra infatisare, clarificam ca intram in aceasta era impreuna cu clientii si partenerii nostri. Si, in acelasi timp, consolidam esenta brandului nostru si mesajul nostru de baza: oamenii sunt cei care conteaza, in orice schimbare sau reinnoire”.

“The power of people”

Sloganul nou, „The power of people”, destul de neobisnuit pentru un partener in tehnologie si digitalizare, arata focusul companiei noastre pe oameni, continuand ideea de baza a vechiului slogan, „Business software for people”. Noul accent din slogan arata evolutia COSMO CONSULT: solutiile de business sunt importante, dar transformarea digitala inseamna mai mult decat atat. Se refera la procese de schimbare care au un impact profund asupra culturii corporative.

Din acest motiv, managementul schimbarii si consultanta organizationala fac si ele parte acum din portofoliul COSMO CONSULT. „Pentru ca am experimentat procesul de transformare in propria companie si continuam sa facem acest lucru, vedem aportul nostru, dar si responsabilitatea in impartasirea experientei noastre cu clientii”, explica Uwe Bergmann. O importanta majora tine de faptul ca tehnologiile moderne de afaceri nu sunt un scop in sine. Ele sunt instrumente care ii ajuta pe oameni in dezvoltarea lor profesionala. In oameni, in pasiunea si creativitatea lor se afla marea oportunitate a revolutiei digitale – acesta este mesajul pe care COSMO CONSULT il transmite inca de la infiintare si care astazi este mai important ca niciodata.

Noua identitate a brandului contribuie, in primul rand, la consolidarea si clarificarea acestui mesaj. De la logo la imagini si pana la designul web complet reinnoit, compania va avea o prezenta schimbata in urmatoarea perioada. Pentru Uwe Bergmann, acesta este un pas important si necesar: „Pentru noi, acest proces inseamna o privire noua asupra noastra si asupra rolului central pe care il joaca oamenii in era digitala. Invitam toti clientii si partenerii sa redescopere COSMO CONSULT impreuna cu noi.”

Te invitam sa fii la curent cu noutatile noastre: LinkedIn, Facebook, Instagram.

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

0 share-uri

Mai multe noutati