Sa construiesti o companie de succes este provocarea ta. COSMO CONSULT accepta provocarea de a te ajuta sa-ti consolidezi afacerea cu solutiile de business.
Adaptata tendintelor
Solutiile bazate pe cloud, IoT, caracteristici automate, machine learning, nu sunt notiuni ce apartin viitorului. Ele sunt disponibile acum, aici. Noi oferim aceste tehnologii, astfel incat tu sa te concentrezi pe afacerea ta.
Clienti multumiti
Obiectivul nostru este crearea de relatii pe termen lung cu clientii. Colaboram pentru a ne adapta cu succes la un mediu de piata in continua schimbare.
Partener Microsoft
Calitatea de Global ISV (Independent Software Vendor) ne da dreptul de a afla printre primii despre cele mai recente solutii tehnologice. In consecinta, clientii nostri au acces rapid la aceste informatii.

Ofera putere modelului tau de business

Profita de noile oportunitati oferite de aplicatiile de business Microsoft Dynamics 365 pentru o mai buna administrare a afacerii.  

Detalii

Solutii software pentru companii si cerinte diferite

Dynamics 365 Business Central (anterior Microsoft Dynamics NAV sau Navision) este o solutie ERP completa, gazduita in cloud. Se bazeaza pe noile aplicatii moderne, modulare, are capabilitati analitice extinse si de Artificial Intelligence.

Dynamics 365 Finance (anterior Microsoft Dynamics AX sau Axapta) permite administrarea complexa a resurselor afacerii. Ajuta companiile sa se adapteze rapid la cerintele pietei in continua schimbare, sustinand cresterea activitatii.

Foloseste instrumente de analiza a afacerii pentru a transforma rapid datele in informatii. Obtii o imagine globala, personalizezi rapoartele dupa cerintele tale de business, actualizezi automat datele.


Solutii ERP construite sa raspunda cerintelor afacerii tale

Solutiile Microsoft Dynamics 365 sunt adaptate nevoilor tale de business. Referintele noastre vin din partea multor companii din diverse domenii, precum productie, distributie, retail si servicii profesionale.

Solutii adaptate industriilor

Clientii nostri
BDG Import
BDG Import
Synevo
Synevo
KPMG
KPMG
Orkla Foods
Orkla Foods
Karelia
Karelia
Thimm
Thimm
Christof
Christof
Baumit
Baumit
Flanco
Flanco
Calzedonia
Calzedonia
Rebu
Rebu
 • Adoptarea unui standard internațional este pricipalul beneficiu al acestui proces de implementare. Renuntarea la cutumele locale si la standardele proprii este procesul cel mai dificil de parcurs, dar, in cazul in care este corect efectuat, acesta ofera beneficii sustenabile. Succesul implementarii s-a datorat unei echipe de proiect foarte stabila si puternica din partea Electromagnetica, care a putut sa trateze obiectiv cererile in interiorul organizatiei.
  Arpad Szitas
  Electromagnetica - Project Manager
 • Dupa implementarea solutiei Microsoft Dynamics NAV, lucrurile s-au schimbat radical. Daca anterior implementarii solutiei ERP nu eram in masura sa cuantificam cu exactitate costurile de productie, acum pentru a afla costurile pentru un produs nou sunt necesare maxim 10 minute. De asemenea, suntem capabili sa cunoastem costurile si profitul in timp real atat la nivel de categorie de produs, cat si la nivelul fiecarui produs. Consideram ca Microsoft Dynamics NAV este o solutie optima pentru noi, contribuind la eficientizarea proceselor din organizatie. De asemenea, colaborarea cu echipa COSMO Solutions a fost excelenta, atat pe perioada implementarii, cat si ulterior pentru serviciile de suport oferite.
  Marius Marginean
  Phoenix Mecano Plastic - IT Manager
 • Fara a intra in amanunte privind ce inseamna si ce ar trebui sa acopere o asemenea solutie intr-o companie de tipul lui Aries Textile, consider ca Microsoft Dynamics NAV si-a atins in totalitate scopul si continua sa raspunda nevoilor din compania noastra. Microsoft Dynamics NAV ofera un timp de raspuns excelent privind colectarea datelor din fluxul de productie si dispune de functii deosebite de raportare si de asistare a proceselor decizionale.
  Dan Dobreanu
  Aries Textile - IT Manager
 • Prin utilizarea Microsoft Dynamics AX si posibilitatea de a automatiza alocarea costurilor si a veniturilor catre si de la toate sucursalele, Hartl a redus timpul necesar pentru activitatea generala de contabilitate. COSMO s-a dovedit a fi un partener de incredere pentru mine, in special in ceea ce priveste cele mai importante aspecte: comunicarea si costurile.
  Michael Auer
  Hartl Connect Transport GmbH - Chief Financial Officer
Noutati
Afla mai multeContacteaza-ne daca vrei sa afli mai multe detalii.
image/svg+xml Contacteaza-ne Iti vom raspunde in aceeasi zi.
 • in 40 de tari am implementat solutii
 • peste 20 ani de experienta de solutii Microsoft Dynamics
 • 40 000 de utilizatori folosesc solutiile noastre